امروز, 02:36 AM
(دیروز, 08:39 AM)Anarchy نوشته: برای من قصه تعریف نکن ... اینا رو من خودم از حفظم . تخم این مشکلات در خاورمیانه رو امثال همون بریتانیا و بعد آمریکا کاشتن با ساختن کشور یهودی وسط اعراب ... هیچ گاه هم نخواستن حلش کنن که اگر حل شده بود اصولا فرصت و زمینه ای برای جمهوری اسلامی به وجود نمیومد برای ایجاد چنین مشکلات و بدبختی هایی .
قبل از جمهوری اسلامی این مشکلات بوده ، اگر جمهوری اسلامی بره باز هم مشکلات برقراره تا وقتی که اسرائیل قلدری کنه.
اسرائیل جز منفورترین کشورهای دنیاست طبق نظر سنجی های مختلف و حتی در آمریکا الان محبوبیتش کمتر از فلسطین شده .
پس یه جور عین بی سوادها حرف نزن که انگار مشکل فقط جمهوری اسلامیه. جمهوری اسلامی از مشکلی که تمدن غرب برای خاورمیانه ایجاد کرد سو استفاده کرد.
ضمنا از سوئد و سوئیس مثال زدم که بگم حتی این کشورهای مثلا خنثی هم دقیقا میدونن در دنیا چه خبره و صلح و این حرف ها جفنگیاتی بیش نیست و فقط زور حکمفرماست . پس برای طرفین دعوا سلاح میسازن و پول در میارن .
این که چرا ایران نیستم دلایل زیادی داره . فکر میکنی من مثلا عاشق جمهوری اسلامی هستم ؟ من الان اینجا از این زاویه دارم با شما بحث میکنم، جای دیگه ای بسیجی ها بیان استدلال تخمی کنن جواب اونها رو هم میدم . ولی الان وسط جنگ منطقا من نمیتونم طرفدار حمله به کشورم باشم . ساده لوحانه عده ای میگفتن دو روزه جنگ تمومه. با این وضع فعلی ، قدم بعدی آمریکا و اسرائیل چیه برای تسلیم کردن جمهوری اسلامی ؟
زدن زیر برق و آب و زیر ساخت های انرژی ؟ اون وقت زندگی مردم درست میشه ؟
میزان حماقت و خریت تو دقیقا در همین قصه نهفته است، اینکه پهلویها داشتن تجهیزات و ارتش قدرتمند را برای دفاع از میهن میخواستند در مقابل جمهوری اسلامی برای ماجراجویی، عملیات تروریستی و ویرانی خاورمیانه و از بین بردن اسرائیل.
امیدوارم از این همه حماقت به خودت بیای گستاخ. حامی تروریست.

![[-]](https://daftarche.com/images/bootbb/collapse.png)