03-17-2026, 06:58 AM
(03-16-2026, 06:14 PM)Anarchy نوشته: تحقیق اولیه در خود ارتش آمریکا و بررسی چرایی این اتفاق !! گزینه دیگه ای وجود نداره ... یعنی این که آمریکا زده قطعیه میمونه دلایلش !! هیچ رسانه ای در دنیا گزینه دیگه ای از جمله شلیک سپاه و غیره رو مطرح نکرده ... حالا شما دو نفر حکایت بسیجی هایی رو دارید که چند روز قضیه هواپیمای اوکراینی رو انکار میکردن ... همون میزان شجاعت و منطق رو دارید.
جهت اطلاع مدرسه در همون لحظات اولیه مورد حمله قرار گرفته ... حدود ساعت 10 تا 10:30 صبح همزمان با موج اول حمله ... اخطار عدم خروج از خونه بعدا داده شد. اول تحقیق کنید بعد مثل بسیجی ها توجیه کنید.
هنوز هم میگم براندازی نه به هر قیمتی .. شما اگه میگی به هر قیمتی شرط اولش اینه بلند شی بری ایران ... اگه داخل ایران بودی من سکوت میکردم. قضیه کوبیده و سنگک هم گویا برات زیاد پیچیده شده و به جاده خاکی زدی !! در مثل مناقشه نیست ... منظور من از این مثال این بود که در ایران نیستی و در آینده هم به احتمال بالا برای زندگی نخواهی بود . پس در این وضعیت راحته بگی براندازی به هر قیمتی !! دقت کن به هر قیمتی باهاش موافقی ...
در مورد ترامپ و نتانیاهو هم که مدام میگی موضوع من نیست ... یعنی این قدر نمیفهمی که شناخت از شخصیت و سوابق اونها میتونه نیت و عملکرد اونها رو بهت نشون بده ؟
اگر معیار اینه که چون خارج از کشوریم نباید نسخه بپیچیم، این شامل هر دوی ما میشه.
اما اگر قرار باشه نظر بدیم، بحث باید روی استدلال باشه نه محل زندگی.
من میگم موندن این وضعیت هزینه داره، تو میگی براندازی به هر قیمتی نه، پس بیایم درباره هزینهها و پیامدهای هر دو مسیر حرف بزنیم، نه اینکه یکیمون رو از حق نظر دادن حذف کنیم.

![[-]](https://daftarche.com/images/bootbb/collapse.png)