2 ساعت قبل
(5 ساعت قبل)Anarchy نوشته: شماها انگار جدی جدی مشکل پیدا کردید در فکر کردن ... فقط صفر و صدی فکر میکنید. بله رژیم قطعا به نفع خودش بهره برداری میکنه ولی ربطی به واقعیت ماجرا نداره . تحقیقات خود آمریکا اعلام کرده خودشون زدن . دلیل احتمالی هم استفاده از نقشه های آپدیت نشده بوده .
این بتی که از آمریکا و اسرائیل در ذهنتون ساختید همون بتی هست که بسیجی ها در ذهنشون از خامنه ای ساخته بودن ...
مثلا به همین دلیل براتون اهمیت نداره که نتانیاهو الان حکم دستگیری در دادگاه بین المللی جنایی داره ... همین بود که چند ماه قبل در این تاپیک نوشتم خایه مالی در خون ماها رفته!!
همین هست که میگم شما عزیزان کوبیده-سنگکی کاش تشریف میبردید ایران یه مقدار برامون از نقطه زنی های بی بی جون از نزدیک گزارش تهیه میکردین ... بالاخره بی بی حواسش به شماها هست به عنوان مریدانش.
خودت هم در اینجا داری بر اساس یک تحقیق اولیه و ناتمام، همهچیز را سیاه یا سفید میبینی.
وقتی در جواب میگویم از قبل هشدارها داده شده که در خانه بمانید، میگویی آمریکا گوه خورده تعیین میکند.
وقتی میگویم ماندن جمهوری اسلامی در قدرت بهای بیشتری از تخریب و کشتار میدهد، میگویی براندازی نه به هر قیمتی.
چه بتی از آمریکا و اسرائیل در ذهنمان ساختهایم؟ من که همیشه در اینجا گفتهام ما دست خالی و صرفِ آتش زدن چند سطل زباله و لاستیک و بستن خیابان نمیتوانیم اینها را برانداز کنیم.
تداوم این حکومت همراه با کشتار بیشتر مردم، فراری دادن نیروی انسانی و مغزها، ماندن در خرافات و عقبماندگی و همچنین از بین بردن منابع کشور و تاراج آن بوده است. بنابراین اگر مردم خواهان مداخله و کمک از سوی آمریکا و اسرائیل هستند، به این دلیل است که بهتنهایی نمیتوانند کار این رژیم را تمام کنند.
اینکه ترامپ و نتانیاهو گرفتاری دارند و نتانیاهو حکم دستگیری در دادگاه بینالمللی جنایی دارد، موضوع من نیست. برای من آزادی ایران اهمیت دارد.
مشکل تو این است که رفتار کسانی که خواهان براندازی هستند را به همه تعمیم میدهی. اینکه تمام وقت را به بالا و پایین کردن اکسپلور اینستاگرام اختصاص میدهی و با هر حرفی واکنش داری، گرفتاری من نیست.
من از همان اول بارها گفتهام هیجانات بالاست و ما مشکل فرهنگی بسیاری داریم، اما من شخصاً نتیجهگیری خودم را بر اساس رفتار تودهها نمیگذارم.
در رابطه با کوبیده و سنگک هم، به لطف ناکارآمدی و بیکفایتی حکومت و مهاجرت هزاران ایرانی، الان هر جای دنیا میبینی یک مغازه یا رستوران ایرانی باز شده و دیگر نیازی به سفر به ایران نیست. گرچه من خودم به اینجور جاها نمیروم. من یک پناهنده هستم و بعد از ترک ایران هرگز به ایران برنگشتهام.

![[-]](https://daftarche.com/images/bootbb/collapse.png)