03-12-2026, 07:33 AM
(03-12-2026, 07:22 AM)Scary نوشته:(03-12-2026, 07:01 AM)Anarchy نوشته: من گفتم یا منابع اطلاعاتی یا اسناد درز پیدا کرده؟؟ چطور برای بقیه موارد میگی قرار نیست همه چیز رو جلوی دوربین بگن این یکی فقط استثنا هست؟
برای آمریکا بهتره ایران تجزیه نشه در مجموع اما برای اسرائیل قطعا یکی از گزینه هاست ...
من چرا از سقوط ملایان ناراحت باشم ؟ این همه سال تمرین خردگرایی برای این بود که تهش این جوری رضا پهلوی یا ترامپ-بی بی رو بت بدونیم؟؟
ترس من از بی برنامگی و عدم اعتماد به غرب و هزینه های انسانی و زیر ساختی ایرانه ...
بارها گفتهام که هر چیزی را که در رسانهها گفته میشود نباید باور کرد.
تو که میگویی ترامپ اصلا شاهزاده را به تخماش نیاورده و او گزینهٔ ترامپ نیست، پس چرا نگران هستی؟
تنها هدف شاهزاده این است که نظامی ایجاد شود که مردم دیگر میان شاه و ملا گرفتار نشوند. مهمتر از آن، میخواهد بساط قهرمانسازی و بتسازی را برای همیشه از ایران جمع کند؛ اینکه یک روز میگویند سلطان علی دایی، روز دیگر قهرمان ملی رسول خادم، یک روز عادل فردوسی پور را مبارز مینامند و روز دیگر نام علی کریمی را فریاد میزنند.
برای همین، شاهزاده انتخاب من است. اگر تو میگویی شاهزاده نالایق است، باشد؛ انتخاب خودت را داشته باش. اگر هم میگویی به هیچکس اعتماد ندارم، خیلی خب، خنثی بمان و به هیچکس رأی نده.
شاهزاده میخواهد بساط برجسته کردن آدمها را از ایران برای همیشه برچیند و دیکتاتورسازی از انسانهای درپیت را برای همیشه به لقایش ببخشد.
همه در خدمت دولت قانون.
اگر فرمولت اینه پس اگه بی بی جون میگه دنبال تجزیه ایران نیستیم هم نباید باور کنی ...
من میگم ترامپ به حساب نیاورده یا خود ترامپ ؟ تا الان من بدون منبع حرفی زدم ؟ بر عکس شما که همه تحلیل هات بر اساس آرزوهای خودته ...
شازده هم اگر میخواد نقشی در سطح دوران گذار داشته باشه وقتی جماعتی جلوش میگن جاوید شاه باید بگه من قرار نیست شاه بشم ... بگه من اصلا قرار نیست برگردم ایران و در مصاحبه هام با شاهین نجفی و پاتریک دو بار مستقیما گفتم ...
حداقل شرف داشته باشه یه ابراز تاسفی بکنه از کشته شدن اون بچه های میناب ... انقد خایه مال نباشه از ترس ترامپ سکوت کنه. خلاصه یه گهی بخوره ما بفهمیم به درد اداره کردن حتی یه مدرسه میخوره چه برسه دوره گذار .

![[-]](https://daftarche.com/images/bootbb/collapse.png)