03-12-2026, 07:22 AM
(03-12-2026, 07:01 AM)Anarchy نوشته: من گفتم یا منابع اطلاعاتی یا اسناد درز پیدا کرده؟؟ چطور برای بقیه موارد میگی قرار نیست همه چیز رو جلوی دوربین بگن این یکی فقط استثنا هست؟
برای آمریکا بهتره ایران تجزیه نشه در مجموع اما برای اسرائیل قطعا یکی از گزینه هاست ...
من چرا از سقوط ملایان ناراحت باشم ؟ این همه سال تمرین خردگرایی برای این بود که تهش این جوری رضا پهلوی یا ترامپ-بی بی رو بت بدونیم؟؟
ترس من از بی برنامگی و عدم اعتماد به غرب و هزینه های انسانی و زیر ساختی ایرانه ...
بارها گفتهام که هر چیزی را که در رسانهها گفته میشود نباید باور کرد.
تو که میگویی ترامپ اصلا شاهزاده را به تخماش نیاورده و او گزینهٔ ترامپ نیست، پس چرا نگران هستی؟
تنها هدف شاهزاده این است که نظامی ایجاد شود که مردم دیگر میان شاه و ملا گرفتار نشوند. مهمتر از آن، میخواهد بساط قهرمانسازی و بتسازی را برای همیشه از ایران جمع کند؛ اینکه یک روز میگویند سلطان علی دایی، روز دیگر قهرمان ملی رسول خادم، یک روز عادل فردوسی پور را مبارز مینامند و روز دیگر نام علی کریمی را فریاد میزنند.
برای همین، شاهزاده انتخاب من است. اگر تو میگویی شاهزاده نالایق است، باشد؛ در فردای آزادی ایران انتخاب خودت را داشته باش. اگر هم میگویی به هیچکس اعتماد ندارم، خیلی خب، خنثی بمان و به هیچکس رأی نده.
شاهزاده میخواهد بساط برجسته کردن آدمها را از ایران برای همیشه برچیند و دیکتاتورسازی از انسانهای درپیت را برای همیشه به لقایش ببخشد.
همه در خدمت دولت قانون.

![[-]](https://daftarche.com/images/bootbb/collapse.png)