03-10-2026, 07:37 AM
(03-09-2026, 09:53 PM)Anarchy نوشته: نوشتی براندازی به قیمت نابودی کشور مشکلی نداره ... منظورت چی بود پس ؟
من چه میگم تو چی میگی!
تو میگی براندازی نه به هر قیمتی درسته؟ یعنی اینکه میگی براندازی بشود اما نه اینکه از اسرائیل و آمریکا بخواهیم که اونها بیایند و تاسیسات نظامی ما را بزنند؟
یعنی داری میگی من موافق نیستم با سطح تخریبی که در جنگ ۱۲ روزه و این جنگ حال حاضر اتفاق افتاده درسته؟
و من در جواب تو دارم میگویم براندازی اجتناب ناپذیر است، براندازی باید سالها قبل اتفاق میفتاد که ج.ا به این قدرت حفظ نظام نمیرسید فرض کنیم این بار هم ج.ا سقوط نکند و جان سالم به در ببرد و سالهای دیگر در قدرت باشند، چه میشود؟ زخمهای خود را التیام میدهد و نقاط ضعف خود را پوشش میدهد و در آینده کار براندازی به مراتب سختتر میشود و بهای بیشتر انسانی و تخریب کشور باید بدهیم.
از نظر من براندازی اجتناب ناپذیر است باید سالهای قبل این اتفاق میفتاد هر چقدر ج.ا در قدرت بماند ما باید بیشتر بها بدهیم و کار سختتر میشود.
در رابطه با نابودی کشور اولا که اینها چیزی برای مردم نساختند که نگران از دست دادنش باشیم همش ساخت و ساز بیکیفیت، کاغذی و بدون دانش مهندسی که باید همه تخریب و کوبیده شود، دیدیم که به جز تاسیسات نظامی و مخازن سوختی جای دیگری تخریب نشده، مخازن سوختی نه چاهها و منابع اصلی کشور!!!
یعنی یک نفر از کشورهای مترقی وارد ایران قبل از جنگ با اسرائیل میشد تفاوت کشور عقب مانده کاملا مشهود بود. پس نگید کشور نابود شد. چه نوسازی انجام شده در این ۴۷ سال که ما خبر نداریم؟
ضمن اینکه چه چیزی و چه سهمی برای مردم بود که نگران و ناراحت از دست دادنش باشیم؟
در رابطه با مدرسه هم به اندازه کافی ویدیو و سند رو شده که ج.ا زده که بارها در این ۴۷ سال این کارها را کرده.
اسرائیل و آمریکا اگر میخواستند بیهدف و به عمد بزنند تمام مناطق مسکونی را میزدند و ج.ا استاد سناریو سازی و مظاوم نمایی و فیلمهایی مثل غزه و لبنان ساختن است.

![[-]](https://daftarche.com/images/bootbb/collapse.png)