03-07-2026, 05:44 PM
(03-07-2026, 03:26 PM)Scary نوشته: شاهزاده بد و بیلیاقت، راهکار و نظر شما در رابطه با ج.ا، جنگ و حکومت بعد از ج.ا چیست؟ به سه مورد اشاره کردم.
ج.ا، جنگ، و حکومت بعد از ج.ا
اصلا شما موافق براندازی هستی؟
جنگ برای از بین بردن ج.ا؟
تغییر رژیم؟
حتی میتوانی بگویی هیچ امیدی نیست اما برای بار چندم از جنگ قبلی با اسرائیل مدام از تو میپرسم نظر خودت چیست اما طفره میروی امیدوارم این بار پاسخ روشنی بدهی؟
ما برای آبادی کشور باید چه مسیری برویم؟ راهکار چیست؟
بفرما آنارشی.
ماه ها پیش در پست شماره ۳ همین تاپیک یعنی در صفحه اولش نظرم رو گفتم ...بعد میگی طفره میرم ؟!
ضمنا من براندازی به هر قیمتی رو درست نمیدونم. یعنی مثل شهر درسدن آلمان بعد از جنگ جهانی دوم صاف بشیم به قیمت این که جمهوری اسلامی به صورت اسمی بره ولی ایران برای مردمش تقریبا غیر قابل سکونت بشه ، هیچ جای خوشحالی نداره . این که من از امن جای بشینم و هر لحظه خانواده یا هم وطنم احتمال مرگ یا قحطی پیدا کنه ، بدترین سناریو ممکنه . ضمنا من به غرب و نقشه هاش دیگه اعتمادی ندارم.
اصلا همین که با ساده لوحی فکر کنیم فردی چون نام خانوادگیش پهلوی هست ضامن بازگرداندن شکوه یا سیستم پیش از انقلاب هست من رو از آینده میترسونه.
اون سیستم عقبه فکری داشت که از اواخر قاجار شکل گرفت و حالا دو شاه هم داشت که خدماتی برای ساختن ایران نوین کردن . امروز اون سیستم از بین رفته و واقعیات جدیدی در ایران وجود داره و صرف یک اسم اون هم شخصیت ضعیف و ساده لوحی مثل رضا پهلوی کاری از دستش بر نمیاد . میزان ایران دوستی ایشون هم از این که بچه هاش فارسی نمیتونن حرف بزنن یا زنش یه سرود ای ایران بلد نیست بخونه معلومه.

![[-]](https://daftarche.com/images/bootbb/collapse.png)