01-14-2026, 07:21 AM
(01-14-2026, 12:18 AM)Mehrbod نوشته:(01-13-2026, 11:00 PM)Anarchy نوشته:(01-13-2026, 08:38 PM)sonixax نوشته:(01-10-2026, 09:21 PM)Anarchy نوشته:(01-10-2026, 08:57 PM)Mehrbod نوشته: بانگِ «جاویـد شاه», تا ژرفـنای باخترزمین هم رخنه کرده.
ناشکیببانه چشم براه بازگشت دوستانی میباشیم که میگفتند شاهزاده
کارهای نیست و کارنامهای ندارد و نمیدانم درس رهبری نخوانده و بهمان و بیسار.
من که هنوزم همونو میگم . حرکت مردم ربطی به شاهزاده نداره، قطاری هست که به ده ها دلیل شروع به حرکت کرده و شاهزاده هم سوار بر حرکت شده . دیدی که ترامپ هم حاضر نشد باهاش دیدار کنه . حالا ما نمیفهمیم، یعنی ترامپ هم با اون همه تحلیلگر و امکانات و اتاق فکر نمیفهمه ؟؟
البته بخیل هم نیستیم ... شاهزاده اگه بتونه تغییر اساسی ایجاد و براندازی کنه یا حتی رهبری اسمی داشته باشه، استقبال میکنیم.
ایرادی ندارد نشنوید آنارشی جان! برایتان خوب است که نشنوید!
چپ هرگز نفهمید!
بحث چپ و راست نیست . بحث واقع بینیه. شخصا با شاهزاده مخالفت اساسی ندارم ، اما هنوز باور ندارم بتونه یه جریان براندازی واقعی رو رهبری کنه . براندازی جمهوری اسلامی با اون افکار آخر الزمانی و عقبه فکری مذهبی ، سنبه پر زوری میخواد .
الانم با این کشتاری که کرده ، قضیه جمع شده مگر ترامپ دخالت جدی و موثری کنه .
مردم بالای ۶۰ تا مسجد را آتش زدهاند, مذهب کدامه, اسلام کجا بود آنارشی جان؟
بسنده میکند چرخی در شبکههای اجتماعی بزنید و ببینید چگونه مردم اسلام
را میکوبند. جهانیان واژگشت ما را بدرستی واژگشتی اسلامزدایانه دارند میبینند.
من در جُستار دیگر هم نوشته بودم, بخشی از همین اسلامستیزی فراگیر و دینگریزی
از دستآوردهای خود ماست, همینکه میبینید کسی دیگر تره هم برای امامزاده خرد نمیکند و
نخستین جایی که آتش میزنند مسجد و نماد اسلام است, نشان میدهد در کارزار پیروز بودهایم.
اشاره به افکار آخر الزمانی هسته اصلی حکومت بود . به نظر میرسه کشتار بسیار وسیع بوده و اگر آمریکا اقدامی نکنه مردم کاری از دستشون بر نمیاد .

![[-]](https://daftarche.com/images/bootbb/collapse.png)