4 ساعت قبل
(دیروز, 01:10 PM)Anarchy نوشته: من حرف از تجزیه زدم و مردم رو ترسوندم؟؟ واقعا انقد حرفت جوک هست که بیشتر از دو خط جواب دادن توهین به شعور خودم و بقیه اس ...
واقعا خایه مالی برای اسرائیل مغز رو زائل میکنه ... این مقاله رو دقیقا تو همون جنگ دوازده روزه نوشتن اسرائیلی ها !! بماند سند ویکی لیکس و اظهارات مداوم مقامات امنیتی اسرائیل ...
https://www.jpost.com/opinion/article-858111
Forge a Middle East coalition for Iran’s partition. Encourage long-term plans for a federalized or partitioned Iran, recognizing that Khamenei’s theocratic regime cannot be reformed. Offer security guarantees to Sunni, Kurdish, and Balochi minority regions willing to break away.
ما دژمن هم نیستیم، و شکی نیست که همهمون به شکلی زخمخوردهی این سیستمیم.
تو یه لینک آوردی از یه مقالهی اسرائیلی که مستقیم دربارهی تجزیه یا فدرالیسم قومیتی در ایران حرف میزنه. بعدش هم میگی «من نگفتم، اونا گفتن».
ولی عزیز جان، وقتی تو اینو میاری وسط، بدون اینکه موضع روشن بگیری یا مرزشو مشخص کنی، یعنی یا دغدغهت این بحثه، یا داری بهش مشروعیت میدی ــ و خب اینطوری نمیتونی خودتو کنار بکشی و بگی «من فقط لینک دادم».
بعد میگی چون اسرائیله، پس این سیاست رسمیشونه.
نه عزیز، اونجا رسانه آزاده، مثل جمهوری اسلامی نیست که اگه کسی خلاف بگه بطری فرو کنن تو ماتحتش. مقاله یه ژورنالیست تو اسرائیل لزوماً سیاست رسمی دولت نیست، همونطور که شریعتمداری و کیهان هم نماینده مردم ایران نیستن.
حالا برای روشن شدن ماجرا:
آنچه در مقالهی Jerusalem Post آمده، نظر شخصی نویسنده است، نه بیانیهی دولت اسرائیل، نه مصوبهی کنست (پارلمان)، و نه سند رسمی وزارت خارجه یا امنیت ملی اسرائیل.
روزنامهها در کشورهای آزاد مثل اسرائیل، آمریکا، فرانسه یا بریتانیا، رسانههایی مستقل هستند، نه بلندگوی رسمی حکومت.
Jerusalem Post یک رسانه راستگرای صهیونیستی است که دهها نویسنده مستقل دارد. مقالهای که فرستادی یک سرمقاله تحلیلی است، نه سند رسمی.
مثلاً اگه امروز در روزنامه شرق، کیهان، یا اعتماد یک نویسنده ایرانی بنویسه «کشور X باید تجزیه بشه»، آیا اون حرف میشه "سیاست رسمی جمهوری اسلامی"؟
نه. همونطور که در اسرائیل هم نیست.
درباره نقلقول خود مقاله:
نقل قول:"Forge a Middle East coalition for Iran’s partition... Encourage long-term plans for a federalized or partitioned Iran..."
این تحلیلگر داره از نگاه شخصی خودش سناریو مینویسه. نه نامی از یک نهاد دولتی آورده، نه مصوبهای، نه بیانیهای از دفتر نخستوزیر. فقط تحلیل یک نویسندهست — از نوعی که هزاران مشابهش در غرب و حتی ایران چاپ میشه.