5 ساعت قبل
(7 ساعت قبل)Scary نوشته: آیا حمله اسرائیل رژیم رو ساقط کرد؟
خیر. چون هدفش ساقط کردن نبود، هدفش تضعیف زیرساخت نظامی رژیمی بود که خودش بارها گفته: اسرائیل باید نابود شود.
اما آیا این حمله مردم رو به خیابون آورد؟ نه.
چرا؟ چون مردم هنوز در شوک، ترس و سرکوب روانیاند، چون اینترنت در لحظه قطع میشه، چون رهبرشون تو زمین قایمه، ولی پدافند و تکتیرانداز تو بوم نقشه مستقرن.
ولی حمله اسرائیل ماشین سرکوب رو ترکدار کرد، همین به خودی خود یک سهم غیرمستقیم در تضعیف رژیم داره — نه به عنوان آلترناتیو، بلکه به عنوان ضربه فنی.
قدرت سرکوب داخلی رژیم اگر نگیم هیچ اما واقعا اصلا آسیب جدی ندیده ... ۱۵ تا فرمانده نظامی رو از دست داده به اضافه ۵۰ درصد لانچر های موشک و زاغه های مهمات و پدافند ... مقامات سیاسی هم دست نخورده موندن. به نظر نمیرسه در حال حاضر برنامه ترامپ تغییر رژیم باشه چون حتی با جولانی که خودش داعشی بوده هم به شرط اطاعت ، کنار اومده و حتی میخواد تحریم های سوریه رو برداره.
(7 ساعت قبل)Scary نوشته: مرحله اول:
تضعیف ابزار سرکوب رژیم از هر طریقی— چه از درون سیستم، چه از درز اطلاعات، چه از نافرمانی اداری، چه از اعتصابات صنفی، چه از ضربه نظامی محدود، چه از افشاگری جهانی.
مرحله دوم:
آمادهسازی روانی مردم برای بازگشت به خیابانها.
هیچ انقلاب یا حرکت مردمی بدون آمادگی ذهنی و روانی جمعی به نتیجه نمیرسد. مردم باید پیش از هر خیزش، باور کنند که رفتن رژیم ممکن است، و باور کنند که قدرت تغییر، در دستان خودشان است.
مرحله سوم:
شورش/حرکت سراسری همزمان در چند استان با اعتصابات و فلجسازی.
اگه همزمان در تبریز، تهران، سنندج، زاهدان، اهواز مردم بریزن بیرون، جمهوری اسلامی نمیتونه همهجا رو کنترل کنه.
مرحله چهارم:
شکستن انحصار رسانهای، اعتصاب بدنه نظام، و ترک در فرماندهی سپاه و ارتش.
دقیقاً همونجا رژیم فرو میریزه.
آیا این کارها سادهست؟ نه.
آیا بدون هزینهست؟ نه.
ولی آیا راه دیگهای هست؟ نه — مگر اینکه بری تو فاز انکار و بشینی منتظر «بعد از رژیم چی میشه؟» و تا اون موقع جمهوری اسلامی نسل تو رو هم ساکت کرده باشه.
این تئوری ها رو که همه از حفظن ... گفتم برنامه عملی ، دقیق و گام به گام !! من جمله فکر کردن به این که چرا تا الان موفق نبودیم و چند تا حرکت اعتراضی به نتیجه نرسیده .
(7 ساعت قبل)Scary نوشته: این یعنی هیچ نظری نداری.
یعنی یه جملهی توخالی برای جاخالیدادن از مسئولیت فکر کردن.
پس اگه هنوز نمیدونی چی میخوای، حداقل به کسانی که شجاعت فکر کردن، نوشتن و حرکت دارن، نگو احمدینژاد.
نظر که دارم اما مثل سلطنت طلب ها ، تعصب کورم نکرده ... نمیدونستم یه روزی کسانی که در حد تتلیتی ها فکر میکنن اسمشون بشه شجاع متفکر !!
من که عقل کل نیستم اما فکر میکنم بخشی از مشکل ما همینه که آلترناتیو به معنای واقعی نداریم . هنوز نتونستم به نتیجه برسم که دلیلش نبود یا عدم شناخت از فرد یا افراد مناسبه یا این خاصیت عصر تکنولوژی هست که در زمان کوتاهی صفر تا صد زندگی و اشتباهات فرد رو بیاره جلوت و از گزینه های احتمالی حذفشون کنه.
در نهایت یه حرف دلی هم بزنم... اینو بگم که آرزوی من و احتمالا همه ما داشتن یه کشور خوب و مرفه بود که همه بتونیم توش با آرامش زندگی کنیم. متاسفانه جوونی ما در بدترین دوران طی شد و هنوز هم اون چیزی که میخواستیم نشد. واقعا نمیدونم شاید تغییر نظراتم به خاطر بالا رفتن سن و نا امیدی هاست و نیروی جوون لازمه بیاد و جای ما رو بگیره تا کشور بهتری برای خودشون بسازن ... اما این تغییر و تحولات دیدگاه ها هم بخشی از زندگیه.
برای همه دوستان قدیمی آرزوی سلامتی دارم و بدونید آنارشی همتون رو به یاد ایام قدیم و روز های پر شور و هیجان گذشته دوست داره. بحثی هم اگر هست از سر خیر خواهی هست نه تعصب کور . میدونم برخلاف همیشه کمی تند صحبت کردم که خودمم نمیدونم چرا !! شاید از کلافگی و استیصال ...
به امید آزادی و روزهای بهتر ...