4 ساعت قبل
(5 ساعت قبل)Scary نوشته: نه عزیز، جوک اون تناقضگوییهای توئه.
تو نه تنها دربارهی تجزیه نوشتی، بلکه مستقیماً از منابعی استفاده کردی که طرح تجزیه ایران رو پیشنهاد میدن، و بدون اینکه نقد یا مخالفتی کنی، همونها رو به عنوان سند و هشدار آوردی وسط.
اگه واقعاً مخالف تجزیهای، چرا مقالهای رو که با تیتر «ائتلاف برای تجزیه ایران بسازید» منتشر شده، اینقدر جدی بهعنوان سند و شاهد نقل میکنی و در کنارش هیچ موضع انتقادی نداری؟
بگو صادق باشیم: یا واقعاً ترسزدهای و داری فضای ناامیدی و وحشت پخش میکنی، یا خودت هم دلت با اون تحلیلهاست اما جرأت گفتنش رو نداری.
بعد که من گفتم داری با این حرفها، خواسته یا ناخواسته، پروژه تجزیههراسی جمهوری اسلامی رو تغذیه میکنی، اومدی گفتی:
جدی کسخلی چیزی هستی انگار !! من همون اول نوشتم چون اسرائیل داره روی تجزیه ایران مانور میده ، این خط قرمز منه و هیچ منافع مشترکی نمیشه با چنین کشور و سیستمی داشت ... چی میگی تو؟؟ من در موضع نقد طرف مقابل ، اشاره به طرح تجزیه کردم ... بعد میگی دلت با جریان تجزیه اس؟؟!! اگه انقد کسخلی که بدیهیات بحث ساده رو هم نمیفهمی بگو من که وقت نذارم جوابتو بدم ...
وقتی اسرائیل رسما دکترین تجزیه ایران رو داره و اسنادش هست، میای میگی من پروژه تجزیه هراسی توسط جمهوری اسلامی رو پخش میکنم ؟؟!! نه واقعا کسخلی؟
دوباره میگم : خایه مالی اسرائیل ، مغز رو زائل میکنه ...
(5 ساعت قبل)Scary نوشته: ببین، کسی نگفت اسرائیل فرشته است. بحث ما اصلاً دفاع از اسرائیل نیست.
بحث اینه که هر ضربهای که ماشین جنگی جمهوری اسلامی بخوره، قدمی به نفع مردم ایران و سقوط یک حکومت ایدئولوژیکه.
اما شما جماعت، همیشه وسط هر بحرانی، میدوید سراغ توطئههای خارجی، سند ویکیلیکس و مقاله اسرائیلی رو عَلَم میکنید، و همزمان از اونور ادعا میکنید «ما ترس از تجزیه نداریم».
الان چرا مردم نمبریزن بیرون ؟؟ بیا اینو بگو ... مگه ماشین سرکوب رژیم آسیب ندیده ؟! الحق که خودت پا منقلی هستی و بس ...
بعد هم اتفاقا من ترس تجزیه دارم ... کجا گفتم ندارم ؟؟
(5 ساعت قبل)Scary نوشته: تو نهتنها نقل کردی، بلکه اساس تحلیل سیاسیات رو روی همین گذاشتی. بعد هم طلبکار شدی؟!
پس نه، این یه سوءتفاهم نیست.
تو نوشتی، استناد کردی، هشدار دادی، و حالا که با واکنش روبهرو شدی، داری جا خالی میدی.
مشکل ما با تو این نیست که چرا نگران آیندهای؛ مشکل اینه که تو با زبان جمهوری اسلامی، با واژههای تجزیه، با تصویر وحشت، داری علیه تغییر حرف میزنی.
فکر کنم تو داری با خودت بحث میکنی نه من ... دو کلام حرف ساده رو نمیفهمی!! اسرائیل حاضره هر برنامه ای حتی تجزیه ایران رو دنبال کنه برای دفع خطر فعلی خودش ... من نگران این موضوع هستم !! والسلام ...
تغییر هم در میدان عمل و با برنامه منسجم اتفاق میوفته ، نه با مصاحبه شازده به زبان فرانسوی که شماها رو دچار انزال زودرس ذهنی کرده !!