نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

واژگشت ۲۰۲۵

(دیروز, 06:05 AM)Scary نوشته:  این «آنارشی» همون کسیه که یه بار وسط همین نوشته‌ها گفته بود توی یه تظاهرات شرکت کرده و یه پاسدار با باتوم کوبیده توی سرش. به نظرم از همون‌جا مخش ترکید و اسگول شد؛ حالا هم — خواسته یا ناخواسته، یا شاید تخماتیک! — داره از چندتا آخوند ریقو دفاع می‌کنه! واقعاً جای تأسفه.

اشتباه گرفتی ... یادم نمیاد باتوم تو سرم خورده باشه یا چنین چیزی گفته باشم . اتفاقا اگه تو همین دوازده روز حمله اسرائیل چند تا موشک میرفت تو حوزه علمیه قم خیلی خوشحال میشدم اما اسرائیل چنین برنامه ای نداشت . تاسف خوردنت هم از تحلیل احساسی خودته نه نظر من !!

(دیروز, 06:05 AM)Scary نوشته:  سرداراتون یکی‌یکی به فنا رفتن، خود رهبرتونم رفته تو هسته زمین قایم شده و حاضر نیست یه لحظه کله‌اشو از سوراخ بیرون بیاره. شما هم مهره‌های سوخته‌اید که به‌زودی در دل تاریخ با گوه دفن خواهید شد.
شما هر چقدر بالا پایین بپرید، حقیقت اینه که موجودیت ایران رو مدیون خاندان پهلوی هستید. قبل از اون، ایرانِ عهد قاجار چیزی جز کشور تریاک‌زده و هزارپاره نبود. مردم با بافور، مرگ و میر، جهل و فقر دست‌وپنجه نرم می‌کردن. این رضاشاه بزرگ بود که ایران رو یکپارچه کرد، ارتش ساخت، مدرسه آورد، راه‌آهن کشید و مفهوم دولت مدرن رو به این سرزمین داد.
واقعاً چرا ماتحت‌تون سوخته؟ شما چیزی از دست ندادید؛ وضعیت فعلی کشور، نسبت به دوران قاجار، هنوز اسمش «مدرن» حساب میشه — اما در مقایسه با پیش از انقلاب ۵۷، شماها زامبی‌های متحرک هستید که توی ویرانه‌ای به اسم جمهوری اسلامی می‌لولید.
حالا هم مدام به شاهزاده رضا پهلوی فحش می‌دید؛ چون آخوند اون‌قدر روان‌ و ذهن شما رو تخریب کرده که دیگه فرق بین قاتل و ناجی رو نمی‌فهمید. رضا پهلوی به زبان‌های انگلیسی و فرانسوی کاملاً مسلطه و در عرصه بین‌المللی به‌خوبی صحبت و استدلال می‌کنه. تحصیلاتش در زمینه علوم سیاسی بوده و در آکادمی نیروی هوایی آمریکا تجربه داره و سال‌هاست در مباحث سیاست‌گذاری، جامعه مدنی و گذار دموکراتیک، فعال و مطلع عمل کرده.

حالا بعضی از سردارها که خاصیتی نداشتن همون بهتر که ریق رحمت رو سر کشیدن اما حتی همین شازده شما خودش بارها گفته با افرادی درون سپاه و ارتش در ارتباطه .. به هر حال تحولی هم اگر رخ بده نیروی نظامی که از مریخ نمیشه آورده ... اجبارا باید از بخشی از همین نیروی فعلی استفاده کرد ، حداقل برای مدتی !!

نگاه احساسی باعث میشه سیاه و سفید ببینید همه چیز رو.

خاندان پهلوی به تنهایی که البته نه، اما از اواخر قاجار روشنفکران ایرانی به تدریج سعی در حرکت دادن ایران به سمت مدرنیته داشتن . انقلاب مشروطه هم بخشی از اون حرکت بود. پهلوی هم خدمات زیادی برای این کشور کرده واقعا اما همون طور که گفتم همون رضا شاه رو هم غربی ها بنا به منافع خودشون حذف کردن و پسرش رو هم وقتی کمی حس کردن میخواد مستقل حرکت کنه ، حمایت نکردن !!

الان هم معجزه نشده و غرب یه دفعه دلسوز ما نشده. باید با تکیه به خودمون پیش بریم و معجزه ای با حمله اسرائیل در کار نیست. اسرائیل هیچ خیری برای ایران نمیخواد. موشک هاش هم اگر لازم باشه هر جایی پایین میاد و خانواده یا خود ما اگر از بین بریم یا اسممون میشه collateral damage یا میشیم human shield بنا به این که جمهوری اسلامی ما رو سپر خودش کرده ... الان شما بگو کجای حرف من غلطه ؟ نکنه نتانیاهو به خاطر نظرات من تصمیم به آتش بس گرفته که شما ناراحتی ؟

(دیروز, 06:05 AM)Scary نوشته:  و در آخر، به قول خود شاهزاده رضا پهلوی که گفته بود:
«انتظار دارید با چتر مثل کماندو بیفتم وسط تبریز و ایران رو نجات بدم؟!»

انقد این شازده رو اذیت نکنید ... گناه داره ! بذارید زندگیشو بکنه. خودش هم گفته من نمیخوام به خاطر آزادی ایران ، آزادی خودمو از دست بدم.

(دیروز, 06:20 AM)Scary نوشته:  من شخصاً علاقه‌ای ندارم وارد بازی و جدال میان جریان‌های مختلف اپوزیسیون شوم. در این مقطع تاریخی، مسئله‌ی اصلی تنها یک چیز است: جمهوری اسلامی باید برود.
و این را با فکت و منطق می‌گویم؛ چون همان‌طور که بارها تأکید کرده‌ام، هر ساعت و هر روزی که این رژیم در قدرت باقی بماند، ما باید بهای بیشتری بدهیم — هم جان، هم منابع، هم آینده. این رژیم ما را درگیر آتش‌افروزی، جنگ‌افروزی، جوخه‌های اعدام، سرکوب و ویرانی می‌کند.
اما پس از رفتن این زباله‌های تاریخ، مثل یک انسان متمدن میرویم پای صندوق رأی و به کاندیدای مدنظر رأی می‌دهیم.
هر کسی که ادعا دارد می‌تواند حکومت کند، بیاید در میدان، آزموده شود و رأی بگیرد:
  • اگر کسی از خاندان قاجار مانده و فکر می‌کند توان اداره دارد

• اگر اندیشه‌ی مصدق و ملی‌گرایی هنوز زنده است

• اگر کسانی اندیشه شاهپور بختیار باور دارند

• اگر کسی به برنامه‌های رضا پهلوی اعتماد دارد

• اگر امیرفخرآور یا موفرفری‌ها (!) ادعایی دارند

• یا حتی افراد دیگری مثل علی‌اصغر حقدار، عبدالله مهتدی، حامد اسماعیلیون، شاهین نجفی، مصی علی‌نژاد، یا هر فعال سیاسی یا اجتماعی که خود را شایسته رهبری می‌داند...

بیایند در میدان سیاست و خودشان را در چارچوب دموکراسی عرضه کنند. مردم تصمیم خواهند گرفت.

بله حرف ها کاملا منطقی و درسته . اما اگر جمهوری اسلامی رو آمریکا و اسرائیل برات عوض کنن ، برای بعدش هم خودشون برات تصمیم میگیرن . از تاریخ معاصر درس بگیر !! 

(دیروز, 06:20 AM)Scary نوشته:  ما نباید از «فردای پس از جمهوری اسلامی» بترسیم. ایرانی‌ها سال‌هاست مهاجرت کرده‌اند، در اروپا، آمریکا، کانادا، استرالیا، و جاهای دیگر تحصیل کرده‌اند، تخصص گرفته‌اند، رزومه دارند. بسیاری از آن‌ها حتی شاید فارسی را روان حرف نزنند — چه اشکالی دارد؟ اندیشه پاک دارند، ذهن‌شان باز است و دست‌شان آلوده به جنایت نیست. بیایند وسط میدان. ما کم‌نیرو نیستیم.

اما فقط اگر این آنارشی‌ها بگذارند، و دست از ترور شخصیت بردارند.

شما به عنوان سلطنت طلب دست از تقدیس یک فرد بردارید هم بد نیست، به هر حال ایشون اگر میخواد نقش سیاسی بازی کنه باید بدونه در عالم سیاست بی رحمانه همه زندگیت رو میکشن وسط و دیگه زندگی خصوصی به اون معنا نداری و باید در مورد همه چیز جواب پس بدی .

من اینجا به صرف دیدگاه متفاوت الان مورد اتهام و تهمت قرار گرفتم . چون فقط گفتم راه حل نظامی ، به جای درستی ختم نمیشه . بله من هم بیست سال قبل به عنوان یه جوان هیجان زده ، به شدت علاقمند به تغییر رژیم با جنگ بودم اما سرنوشت کشورهای خاورمیانه بعد از حمله آمریکا و ناتو و پیچیدگی های سیاست و بی مسوولیتی غرب به من ثابت کرد این ره به ترکستان است ...
پاسخ

پیام‌های این موضوع
واژگشت ۲۰۲۵ - توسط Mehrbod - 06-16-2025, 04:27 PM
RE: واژگشت ۲۰۲۵ - توسط Mehrbod - 06-20-2025, 06:51 PM
RE: واژگشت ۲۰۲۵ - توسط Anarchy - 06-20-2025, 08:23 PM
RE: واژگشت ۲۰۲۵ - توسط Mehrbod - 06-20-2025, 08:58 PM
RE: واژگشت ۲۰۲۵ - توسط Anarchy - 06-20-2025, 09:41 PM
RE: واژگشت ۲۰۲۵ - توسط Ouroboros - 06-22-2025, 02:49 AM
RE: واژگشت ۲۰۲۵ - توسط Mehrbod - 06-22-2025, 07:46 PM
RE: واژگشت ۲۰۲۵ - توسط Rationalist - 06-22-2025, 10:22 PM
RE: واژگشت ۲۰۲۵ - توسط Ouroboros - 06-24-2025, 12:01 PM
RE: واژگشت ۲۰۲۵ - توسط Mehrbod - 06-22-2025, 07:34 PM