دیروز, 07:46 AM
(دیروز, 05:40 AM)Scary نوشته: درود،
بنده بارها در پلتفرمهای مختلف موضع خود را درباره حمله اسرائیل اعلام کردهام. این حمله و بمباران مواضع نظامی در ایران توسط اسرائیل، تنها و تنها نتیجهی ۴۶ سال تهدید، ارعاب و دشمنتراشیِ حکومت جمهوری اسلامی است؛ از زمانی که خمینی آتش نفرت یهودستیزانه را شعلهور کرد و از محو و نابودی اسرائیل سخن گفت، تا سخنرانیهای مکرر مقامات نظام در این چهار دهه و نیم، همراه با سوزاندن پرچمهای اسرائیل و آمریکا در مراسم نمادینِ معروف به «ساندیسخوران».
نتیجهی تمام این نمایشها و دلقکبازیهای ایدئولوژیک، همین وضعیتِ بحرانی و خطرناک امروز است که کشور با آن روبهرو شده.
درود
خیر تنها و تنها دلیلش این نیست . اسرائیل سی سال پیش از انقلاب اسلامی در ایران تشکیل شد . ایران یکی از سه کشوری بود که در رای گیری سازمان ملل برای طرح تقسیم ، به این طرح رای منفی داد. بعد از اون هم این کشور رو به صورت دو فاکتو به رسمیت شناخت. نظرات شاه در مورد لابی یهودیان و اسرائیل در مصاحبه هاش هنوز هم در دسترسه. ماهیت جنگ طلب و زورگوی اسرائیل از بدو تاسیسش مشخصه. اما در این که سران جمهوری اسلامی با دست خالی و گنده گوزی در رابطه با اسرائیل بی دلیل گُه زیادی خوردن و کشور رو وارد درگیری با اسرائیل کردن شکی نیست. اما ما به عنوان انسان های مستقل و بدون تعصب باید بپذیریم اسرائیل جنایت های بیشماری کرده و به هیچ قانونی پایبند نبوده . حالا وارد بحث اسرائیل نمیخوام بشم.
(دیروز, 05:40 AM)Scary نوشته: همچنین موارد زیر نیز از جمله زمینهسازهای اصلی تنش و واکنش اسرائیل به جمهوری اسلامی بودهاند:
- حملات مکرر و غیرمستقیم جمهوری اسلامی به مواضع اسرائیل از طریق نیروهای نیابتی همچون حزبالله لبنان، حماس و جهاد اسلامی، که در بسیاری از موارد به کشتار و آسیب به غیرنظامیان اسرائیلی منجر شد.
- نصب روزشمار "نابودی اسرائیل" در میدان فلسطین تهران، که شمارش معکوس نمادینی برای پایان موجودیت این کشور.
- تهدیدهای مکرر مقامات جمهوری اسلامی به نابودی اسرائیل و اشارههای تلویحی و تصریحی به تلاش برای دستیابی به سلاح هستهای، علیرغم انکار رسمی و تعهدات بینالمللی.
- حمایت گسترده تبلیغاتی و مالی از گروههای ضداسرائیلی در منطقه، همراه با آموزش نظامی و ارسال تسلیحات، که عملاً منطقه را در وضعیت تنش دائمی نگه داشت.
- ادبیات رسمی یهودستیزانه در رسانههای حکومتی، کتابهای درسی و سخنرانیهای رسمی، که دشمنی ایدئولوژیک با اسرائیل را تقویت کرد.
بله همه اینها بوده و گفتم که جمهوری اسلامی با دست خالی گُه زیادی خورده ... اما باز هم دلیل نمیشه من از حمله اسرائیل به کشورم خوشحال شم یا فکر کنم این آدم خوارهای متعصب مذهبی با افکار آخرالزمانی یهودی که به صغیر و کبیر رحم نمیکنن ، به فکر آزادی برای مردم ایرانن.
(دیروز, 05:40 AM)Scary نوشته: انگار بعضیها متوجه نیستند که دنیا بیدر و پیکر نیست؛ وقتی در یک رسانه بینالمللی اعلام میکنی مثلاً "امروز ۲۲ موشک شلیک میکنم"، ولی فردا فقط ۲۰ موشک شلیک میکنی، یقهات رو میگیرند و باید پاسخگو باشی: آن دوتای دیگر کجاست؟ در جهان امروز، اظهارات رسمی هزینه دارد؛ نمیشود هرچه خواستی گفت، بعد هم انتظار داشت کسی پیگیری نکند.
اتفاقا دنیا خیلی بی در و پیکر تر از این حرفاست ... اسرائیل هر کاری دلش میخواد میکنه چون حمایت مالی-سیاسی-تسلیحاتی-رسانه ای داره !!
قرار نیست تو دوگانه یا جمهوری اسلامی یا اسرائیل گیر کنیم!!
(دیروز, 05:40 AM)Scary نوشته: در رابطه با جمهوری اسلامی بارها تأکید کردهام که سرنگونی این رژیم سالهاست که به تأخیر افتاده؛ و این تأخیر، هر ساعت و هر روز، هزینهای سنگین برای مردم و کشور به همراه دارد. چرا که جمهوری اسلامی با کشاندن مردم به بازیهای تازهای از مرگ، ویرانی و بحران، عملاً کشور را در چرخهای بیپایان از خشونت و عقبماندگی نگه داشته است. هدف اصلی این رژیم، همانطور که بارها خودشان نیز اعلام کردهاند، نابودی ایران و مردم ایران است — و متأسفانه باید گفت که تا حد زیادی نیز به این هدف نزدیک شدهاند.
راه حلت چیه ؟ عملی و با برنامه دقیق البته ... حمله اسرائیل رو خودمون بلدیم .
(دیروز, 05:40 AM)Scary نوشته: نظرات برخی از کاربران قدیمی و شناختهشدهی فرومها را که دیدم، متأسفانه متوجه شدم عدهای از افراد بهاصطلاح اسلامستیز و خداناباور — کسانی که سالها در فضای فرومنویسی شناختهشده بودند — امروز گرفتار پروپاگاندای جمهوری اسلامی شدهاند و از اندیشهها و روایتهای آن دفاع میکنند.
همین که تحمل دیدن تغییر دیدگاه طرف مقابلت رو نداری اون هم فقط و فقط در یه بخش کوچک و نه همه چیز، یعنی خیلی مونده تا به تحول اساسی برسیم. جمهوری اسلامی حرف های عامه پسند خوبی در عرصه جهانی میزنه برای افکار عمومی دنیا ، اما در داخل در حال ریدن به همه چیزه !!
اسرائیل هم در داخل دموکراسی خوبی داره اما بیرون از خودش هر جنایتی که بشه تصور کنیم ، کرده و هیچی به تخمش نیست.
سخته درک این دیدگاه ؟!
(دیروز, 05:40 AM)Scary نوشته: با این حال، به خودم میبالم که در همان سالهای فعالیت در فرومهایی چون «گفتوگو»، «هممیهن» و همینجا، هرگز به شما اعتماد نزدیک نکردم.
مگه گفتیم بیا اعتماد کن