نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

واژگشت ۲۰۲۵

(06-20-2025, 09:41 PM)Anarchy نوشته:   برای آینده اسراییل بله گزینه بدی نیست !! پس اسراییل هیچ دوستی ذاتی با ایران نداره و لازم باشه ایران رو تجزیه هم میکنه . الانم براش مهم نیست طی عملیاتش علیه جمهوری اسلامی چقدر از مردم عادی کشته بشن یا چقدر زیر ساخت ها رو تخریب کنه . لازم باشه همه کار میکنه !!
این فاز خایه مالی برای اسراییل که خودت و خیلی از ایرانی ها برداشتن از همه چی مضحک تره و بیشتر از همه بی عرضگی مردم رو ثابت میکنه که منتظر اسراییل هستن.
فعلا برگشتن شازده مشنگ قطعیتی نداره. این موجود نقش ابزار تبلیغاتی داره برای اسراییل.

همه‌ی دوستی‌ها روی سود دوسویه پایه‌گذاری شده‌اند, برای چه اسرائیل باید از خودش بزند بدهد به ما‌؟

هر آینه, در دست دیگر, میان گزینه‌های زیر برای اسرا‌ئیل کدام بهتر است: 

‌- ایران سکولار
- ایران اسلامی
- ایران تجزیه شده به کشورهای اسلامی

ما باید از شما بپذیریم که اسرا‌ئیل این همه هزینه میکند و یماید بجای اینکه چنگار (سرطان) را ریشه کن کند, آنرا به چنگارهای کوچک (چنگارک) بخش میکند چون اسرائیل بد است!! ما همه ساده‌ و نادانیم که میگوییم این به سودش نیست و بس!!

(06-20-2025, 09:41 PM)Anarchy نوشته:  مثلا با بحث کردن من و تو در یه فورم فیلتر شده گمنام چی قراره عوض شه؟ ما یه زمانی اومدیم اینجا فکر کردیم قدرت تاثیرگذاری داریم که همه اش توهم بود. ایرانی ها به دلیل بی عرضگی و بی عملی الان نظاره گر مطلق هستن و فقط باید ببینن بقیه قدرت ها قراره چه آشی براشون بپزن.

با این فرنود از بیخ چرا گفتمان کنیم, چرا از بیخ با کسی گفتگو کنیم‌؟ 

من از کجا بدانم شما بیرون از دفترچه چکاره‌اید, کسی جلوی شما را گرفته تیکتاک باز کنید یا یوتیوب درست کنید و هوادارهای میلیونی داشته باشید تا دیدتان اثرگذاری بالاتری داشته باشید!؟

(06-20-2025, 09:41 PM)Anarchy نوشته:  ضمنا دیدن عکس عمام در ماه با خایه مالی اسراییل دوتاش از جهله.

روشنه که نیستن! یکی از باورهای خرافی و دینی ریشه گرفته, یکی از بررسی شرایط و سنجیدن سود و زیان دو کشور!

(06-20-2025, 09:41 PM)Anarchy نوشته:  این کون گشادی که در عمرش نیم ساعت هم کار نکرده و درآمدی از خودش نداشته و صرفا با پولی که شاه در خارج از ایران داشته زندگی کرده و خورده و خوابیده از سر ایران زیاده ؟؟ مهربد از کی انقد شبیه مردم عوام شدی ؟؟
این مشنگ خودش در مصاحبه اش گفت شغل من اپوزیسیون بودنه ... پول یا مفت بهش رسیده و خورده و خوابیده ... هیچ نقشی در حرکات خودجوش مردمی نداشته و صرفا هر وقت اعتراضی از سمت مردم شکل گرفته کمی فعال شده تا بگه مثلا من هم موثر هستم ... 

به هر حال همچنان نظاره گر میمونیم ببینیم چی پیش میاد ...

از کی تاکنون شاه کشور باید برود پادویی کند یا در رستوران گارسونی کند تا دیدگاهش باورپذیر باشد!‌؟

من این چند روزه بیشتر از هر زمان دیگری وید‌یوها و نوشته‌های شاهزاده را میخوانم و هیچکدام این چیزهایی که گفتید نیست, بوارونه, آرام و سنجیده به همه مسا‌‌ئل پرداخته. شما گویا نمیگیرید, اگر همین چیزی که میگویید بود, برای چه شاهزاده‌ای که پول یامفت دارد و همه بیرون از ایران بهش احترام میگذارند باید خودش را از بیخ درگیر ایران بکند؟

(06-20-2025, 09:41 PM)Anarchy نوشته:  باز هم تکرار میکنم ... مردم ایران به دلیل بی عرضگی و بی عملی کلا در بازی بزرگان نقشی ندارن و باید نظاره گر تصمیمات قدرت ها باشن ...

این دیگر چه دیدگاهی‌ست! مردم ایران با منابعی که در دست بوده بسیار هم خوب عمل کرده‌اند, همینکه تراز فرهیختگان ما چندین سر و گردن از افغانستان و نمیدانم پاکستان بالاتر است و همینکه اسلام را کمابیش شسته و کنار گذاشته‌ایم نشان میدهد راه را بسیار هم خوب آمده‌ایم!

شما باید هر کوشیی را در بستر و بافتار زمانه‌ی خود بسنجید, اینکه مردم ایران نتوانسته‌اند خودجوش ج.ا. را ساقط کنند پس بی دست و پا اند, همان اندازه نابخردانه است که بگوییم چرا مردم کره‌ی شمالی بپانمیخیزند! 
پاسخ روشن است: نمیتوانند!!!

یک زمانی این کارها در توان مردمان کشورها بود, یک زمانی نه اینترنتی در کار بود, نه دولت‌ها این اندازه کنترل روی شرایط کشورشان داشتند. یک زمانی در ایران چندین و چند ایل و تبار زندگی میکردند که هر کدام دامنه‌ی کنترل خودشان را داشتند و میتوانستند نیرو بگیرند و دولت را جایگزین کنند. با پیشرفت تکنولوژی بسیاری از این راههای کهن دیگر در دسترس نیست.

سخن شما درست مانند کسانی میماند که با سنجه‌ای اخلاقیات امروز یکی را که هزار سال پیش میزیسته داوری میکنند و مهر بی‌اخلاق رویش میزنند! بی هیچ نگاه و نگرشی به اینکه کس در کدام زمانه می‌زید و چه گزینه‌هایی در دست دارد!

.Unexpected places give you unexpected returns
پاسخ

پیام‌های این موضوع
واژگشت ۲۰۲۵ - توسط Mehrbod - 06-16-2025, 04:27 PM
RE: واژگشت ۲۰۲۵ - توسط Mehrbod - 06-20-2025, 06:51 PM
RE: واژگشت ۲۰۲۵ - توسط Anarchy - 06-20-2025, 08:23 PM
RE: واژگشت ۲۰۲۵ - توسط Mehrbod - 06-20-2025, 08:58 PM
RE: واژگشت ۲۰۲۵ - توسط Anarchy - 06-20-2025, 09:41 PM
RE: واژگشت ۲۰۲۵ - توسط Ouroboros - 06-22-2025, 02:49 AM
RE: واژگشت ۲۰۲۵ - توسط Mehrbod - 06-22-2025, 07:46 PM
RE: واژگشت ۲۰۲۵ - توسط Rationalist - 06-22-2025, 10:22 PM
RE: واژگشت ۲۰۲۵ - توسط Ouroboros - 06-24-2025, 12:01 PM