04-14-2019, 07:18 PM
kavoshm نوشته: سلام دوست عزیز و ممنون از متنتون
بنده سوالی داشتم در این خصوص كه اگه بتونم گیاه رازك طبیعی پیدا كنم چطور و چه زمان در طی این پروسه باید از اون استفاده كرد. چون همونطور كه میدونید رازك هم شیرینی بجا مونده نهایی محلولو میگیره و به اصطلاح آبجو رو تلخ میكنه و هم عطر و طعم خوبی به اون میده. البته گیاه خشك شده رازك هم تو بازار موجوده ولی تازه اون خیلی تاثیرش بیشتره. ممنون میشم اگه جواب بدید.
[ATTACH=CONFIG]5094[/ATTACH]
درود بر شما. در این روش نه نیاز و نه جایی برای افزودن رازک نیست. رازک محلول در مایع ماالشعیر کافیه.
[COLOR="royalblue"]
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
[/COLOR]جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی