نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فم فِتال: از کلئوپاترا تا جیران

Rustin نوشته: اتفاقا دختر باهوش میدونه که باید خودش رو خنگ نشون بده، اون دختره خنگه که خودش رو باهوش نشون میده.

!!
این باهوش نیست, این میشود فریبکار.

Rustin نوشته: ++ اینم به نوعی «بازی» زن هاست، من شخصا ترجیح میدم با زنی رابطه داشته باشم که قواعد این بازی رو بدونه و برام بازی دربیاره و من هم براش بازی دربیارم و زندگیمون نشاط داشته باشه تا اینکه روراست باشه و زندگیمون یکنواخت.
+++ مهربد، واژه بازی رو بدترین شکل ممکنش معنی کردی، که بسیار بسیار دورتر از معنایه که نیچه و من مدنظرمونه.

به گمان من زندگی‌تان هیجان کمی دارد, برای من روراستی و حس نزدیکی ۱۰۰% از هر چیزی مهمتر است.

بازی یک پروتکل رفتاری بیشتر نیست, درست مانند گفتار نایکراست (indirect speech) که آنهم یک پروتکل دیگر است. نمونه‌وار
میشود یک درخواست یکراست را بریخت یک پیشنهاد نایکراست درآورد و سود و زیان این کمابیش روشن است,
در چهره‌ای که درخواست رد میشود آسیب‌ کمتری به شان درخواست‌کننده وارد میشود و فاکتورهای همانند.

بازی هم سود و زیان‌های خود را دارد ولی از یک آستانه‌ای به آنور زیانش به سودش میچربد.

.Unexpected places give you unexpected returns
پاسخ

پیام‌های این موضوع
فم فِتال: از کلئوپاترا تا جیران - توسط Rustin - 04-15-2017, 09:07 PM
فم فِتال: از کلئوپاترا تا جیران - توسط Mehrbod - 04-18-2017, 09:38 AM
فم فِتال: از کلئوپاترا تا جیران - توسط Rustin - 05-10-2017, 07:23 PM
فم فِتال: از کلئوپاترا تا جیران - توسط Mehrbod - 05-10-2017, 11:31 PM

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان