02-26-2016, 10:10 PM
thought نوشته: جناب فدایی رهبر یک اشتباه استراتژیک نمودند و آن اینکه از ابتدا شمشیر را از رو بستند و سپس قلاف کردند. اما دیگر دیر شده بود.
ایشان نمیدانستند روان پریشان و خداناباوران پوچ گرا بسیار کم طاقت میشوند و گوش شنوایی حقیقت را ندارند.
من تنها حقیقت را در برابر شما میگویم نه بیشتر...و به آن خدایی که میپرستم اجازه هتاکی به ساحت شما را از جانب هیچ روانپریشی نخواهم داد.
و اما در مورد شعر و شاعر، من بحثهای شما را با آن کاربر مهربد خواندم و باید بگویم عجب صبری شما دارید که با چنین افراد خودشیفته و بیسوادی به بحث می پردازید و از جاده ادب و آزرم خارج نمی گردید! آفرین!
بهتر نیست یک جستاری در مورد شعر آغاز کنید ؟
سرور گرامی خواهش می کنم آنها را رها کنید ! بقول قدما از کوزه همان ترواد که در اوست! انتظار ادب و احترام از اینها داشتن درست مثل انتظار باران است در کویر!!! پس رهایشان کنید!
راستش را بخواهید من دوست ندارم در اینجا جستاری باز کنم چون هر جستاری که باز کردم اینها آمده اند و آن را به ... کشیده اند!!!!! و می بینید که نمی توانیم بی اجازه ی آنان وارد جستارهایشان شویم ولی خودشان ... بگذریم اگر شما تمایل دارید خب خودتان این جستار را آغاز کنید و بنده ام قول می دهم که در جستارتان مشارکت داشته باشم هر چند سواد و دانشِ اندکی در این زمینه دارم .