10-23-2015, 11:38 PM
Secular نوشته: عزیز من شما بهتره بری تعریف science , scientist رو ببینی بعدش بری یه سر لیست دانشمندان جهان از ابتدا تا حالا رو هم یه نیگا بش بندازی ببینی چقدر اسمی مسلمون توش هس مثلن بین ریاضیدان های برجسته خواجه نصیرالدین طوسی و غیاث الدین و خوارزمی هس که حالا شما میخوای بگی اینا دانشمند نیستن نظر شخصی خودته که قابل احترامه ولی درس نیس:-)
در ضمن این ابن سینا که تا آخر عمرش سر و مر و گنده بوده و از قلنج مرده ! کتاباش هم که منبع درسی اهل حوزه هس.
از آنجایی که شما عادت نداری پست هارو بخونی و فقط دهن باز میکنی که جواب کیلویی بدی باید یادآور بشم پیشتر تعریف دانشمند را برایتان آورده بودیم!!! پس این شمایید که تعریف دانشمند رو نمیدونید! از اونجایی که نمیدونید و گویا تنبل تر از اونی هستید که بخونید :
خیلی ساده و قابل فهم دانشمند کسیست که برای دست یافتن به پاسخ پرسشهای دانشیک از روشهای دانشیک هم استفاده میکنه!
یعنی اگر کسی از روشهای دانشیک برای رسیدن به یک پرسش دانشیک استفاده نکنه اسمش هر چیزی میتونه باشه به غیر از دانشمند! ممکنه ریاضی دان باشه، ممکنه فیزیک دان باشه، ممکنه پزشک باشه! ممکنه مهندس باشه ولی دانشمند نیست!!!
در مورد ابن سینا هم تاریخ بخونید جانم!
Secular نوشته: کلن پ سیستم اینجا اینجوریاس که با هرکی دو کلام حرف میزنی سریع بهت انگ میچسبونه میگه تو این هستی یا اون هستی :-) حالا این نابغه کی هس که منو باهاش اشتب گرفتی عمو؟ کلن فاروم با حالی دارین ولی از بس سوت و کوره هرکی عضو میشه خودتون هم باورتون نمیشه که یه کاربر جدید باشه فک می کنین یکی از کاربرای قدیمی اینجاس دوباره عضو شده
بعدشم یکم برو راجب به این پروفسور جوان و لیزر و اینا بخون بعد خودت خواهی فهمید دانشمند:-) خوبه دارم میگم "پروفسور" و "فیزیکدان" بعد میگه نه دانشمند نیس. مهم نیس شما چی فکر می کنی مهم اینه که همه دنیای علم بعنوان یه دانشمند برجسته قبولش دارن. بعدش تو این فارومتون که گشت می زدم دیدم که حسابی براتون یه دانمشند نابغه است پ اگه حسابی دانشمند باشه راس میگی شما پروفسور جوان که چه عرض کنم انیشتین هم دانشمند نخواهد بود!
به جای به در و دیوار کوبیدن آیدی فله ای نساز جانم!
پروفسور حسابی هم شاید برای خیلیها دانشمند باشه! که چه ؟!
آلبرت آینشتاین هم اگر بگه خدا گفته پوف جهان ساخته شده بله دانشمند نیست فقط فیزیکدان است و بس!!!!
Secular نوشته: عمو اول یه لیوان آب یخ بخور بعد یه بار دیگه نوشتمو بخون بعد برو یه سری به سایت دانشگاه های تاپ بزن . ببین چقد استاد مسلمون می بینی پره تو همین امریکا و کانادا همشون هم نابغن. از اون مسلمونای خفن ولی خب سیستم امریکا و کاناد سکولاره هرکی با هر دینی میتونه توش پیشرفت و کار کنه .
اسلام هم یه چیزیه مثل یهودیت و مسیحیت. اون مسیحیت هم تو اون قرون وسطا سد راه پیشرفت علم بود و پدر دانشمندا رو در می اورد بعد که از صحنه بدرش کردن و گوشه گیرش کردن و تبدیل به یه چیز شخصی شد خب پیشرفت غرب شروع شد. اسلام هم برادر همیناست دیگه میشه گوشه گیرش کرد . شما اگه یکم تاریخ رو خونده باشی می بین همه دینا از اول هم مدعی این بودن که باس بر جامعه حاکم باشن و بعد که پدر جامعه رو دراوردند و نشون دادن که مال این حرفا نیستن خب گوشه گیر شدن و تبدیل به یه دین خوب و دوس داشتنی شدن. از اون زرتشت بگیر تا اسلام. هیچ فرقی نداره همشون برادر همن چون تو همشون یه خدا یه بهشت یه جهنم و.. این قصه ها رو داریم .
پ.ن. اسلامیست ها مسلمون نیستن داری جدی میگی یا جکه؟ اگه اونا مسلمون نیستن پ حتمی من هستم
خوب گویا IQ لازم برای اینکه فرق بین مهندس، استاد، فیزیکدان، ریاضی دان و ... را با دانشمند درک کنید ندارید! نهایتن مثل سابق به لودگی روی میارید!!!
پ.ن : نابغه جان گفتم سفسطه ی اسلامیستها مسلمان نیستند!!!! یک مقداری به دوگوله مبارک فشار بیارید :))
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری