10-17-2015, 11:47 PM
Mehrbod نوشته: خوارزمی, پورسینا و دیگران دانشمند به شمار میروند و سخن شما بیراههروی است, چه
که روشن است در میان هزاران و اندی مسلمان, یکی دو تا دانشمند هم پیدا خواهند شد:
تعریف دانشمند را آوردیم! نسبت دادن آن به کسی که در آن تعریف نگنجد دریوری و حرف مفت است!
این که ما (در اینجا منظور شما) عادت کرده ایم مدام خودمان را باد کنیم بحث دیگری دارد! به مزدک هم دانشمند میگویند(میگویید) :))
بسیار روشن است که وقتی از روش دینی به پاسخ برسی هر چه قدر هم که مُخ باشی و دانش داشته باشی دیگر دانشمند نیستی. ما بقی حرف مفت و کشک است.
Secular نوشته: خوارزمی و ابن سینا و باقی دانشمندان اسلامی واقعن دانشمند هستند اونم دانشمند درست و حسابی که کشفیات و یافته ها و تالیفاتشون دنیای علم رو متحول کرده.
هر کسی که کشفی کرده باشه که دانشمند نیست!!!! در ضمن ابن سینا هم همان طوری که گفتیم در دنیای اسلام میزیسته! ولی مسلمان نبوده پس بیخود به نام اسلام مصادره اش نفرمایید!!!
Secular نوشته: شما خودت هم این قضیه رو تایید کردین (قسمت بولد شده). در ضمن پروفسور جوان یکی از برجسته ترین فیزیکدانهای معاصره که فک کنم استاد برکلی هم بوده و حتی کاندید جایزه نوبل هم شده و بله مخترع لیزر هس و البته این درسته که حتی یه تکنسین ساده هم میتونه اختراع کنه ولی اختراع داریم تا اختراع. برای اختراع لیزر باید یه فیزیکدان بود:-)
نه نابغه که باز رفتی آیدی فله ای ساختی ولی هنوز شیوه نگارشت رو نتونستی عوض کنی!
خیلی از مخترعین که اختراعهایی خیلی خفن تر از لیزر داشتند ممکنه مهندس بودخ باشند ولی فیزیکدان نبودند! تازه خیلیهاشون همون مهندس هم نبودند!!
Wright brothers - WiKi
Secular نوشته: شما فرض کن تمام مردم امریکا یهو مسلمان بشن ولی سیستم آموزشی و حکومتیش همینجوری باقی بمونه. خب چی میشه ؟
فرض نمیکنم چون فرضتون اشتباهه! نمیشه جامعه ای مسلمان باشه ولی با قوانین غرب تدریس بکنند! به خصوص مسلمانانی که معتقدند همه چیز در قرآن هست!!!!
شما فرض کن که عموت خالت باشه اون وقت شوهر خالت میشه شوهر عموت :)))
Secular نوشته: ولی حالا بیایید فرض کنید مردم امریکا همه غیر مسلمون باشن ولی دولت امریکا بیفته دست اسلامیستها و بخوان حکومت اسلامی بپا کنن اونوقت چی میشه؟ امریکا میشه یه کشوری مثل افغانستان.
باز هم سفسطه اسلامیستها مسلمان نیستند!!!
Secular نوشته: ببین کلن دین و خرافات وقتی شخصین یعنی فقط برای خود شخصن چه می دونم مثل نماز و روزه و این حرفا آسیب به جامعه نمی زنن ولی همینکه بشن اصل و اساس جامعه و حکومت چرا! بخاطر همین منم با شما هم عقیدم که علت عقب موندگی کشورای اسلامی همین اسلامه چرا ؟ چون شده اصل و اساس جامعشون و در پست قبلیم هم گفتم و حتی براتون مثال آوردم .
من پیشتر این مطالب رو بارها و بارها گفتم! نمیشه شما به چیزی اعتقاد داشته باشی و بهش عمل نکنی! اسلام دینی نیست که بخوای شخصی برای خودت نگهش داری! چون خیلی واضح دستور داده که به کار بقیه باید کار داشته باشی و بقیه رو مجبور کنی مسلمان بشند!!! پس اگر به دستوراتش عمل نکنی مسلمان نیستی!!
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری