09-25-2015, 07:58 AM
نقل قول:آلمان ظرفیم ایجاد شغل برای تک تک شهروندانش رو داره! مساله بیکاری در آلمان به خاطر خود سیستم سوسیالیستی/کمونیستی حاکم هست که ماهیتش احمق و تنبل پروره!
من از اینکه به کسانی که بیمارند، توانایی کار کردن ندارند و یا همه زورشون رو زدند ولی نشده حقوق بدند نه تنها ناراحت نیستم خیلی هم راضی و خوشحالم. مساله اینه که این سیستم بیشتر از اینکه به داد این افراد برسه داره به داد کون گشادها میرسه از جیب شهروندان.
در لینک زیر نوشته آلمان و ژاپن و کره جنوبی با نرخ ۵.۵ درصد کمترین بیکار جهان را دارد و آمریکا که یارانه نمی دهد ۷.۵ نرخ بیکاری اش است. پس شما اشتباه می کنید و یارانه باعث نشده مردم آلمان کون گشاد و زیرکار دررو شوند. شاید با مشاهده برخی دوستان و آشنایان و مهاجران دودره باز فکر کردین در آلمان اپیدمی شده. مردم ژاپن و کره به اشتیاق به کار مشهورند و می بینید درصد آلمان با آنها یکی است. سایر کشورهای صنعتی دنیا درصد بیکارانشان بیشتر از آلمان است.
نکونیوز - نرخ بیکاری در کشورهای توسعه یافته چقدر است
عمل به دستورات و قوانین اسلام ترویج فحشا و قباحت و زشتی واقعی است. رقص و آواز و سکس و برهنگی و پورنوگرافی و اختیار زن به تعدد شریک جنسی نه فساد است و نه فحشا بلکه از حقوق مسلم زنان و مردان جامعه میباشد.