09-24-2015, 07:00 PM
sonixax نوشته: سرمایه داران اتفاقن مالیات سنگین تری میدند! یک سرمایه دار اگر درآمدش زیاد باشه کلاس مالیاتی 6 بهش میخوره که میشه 53% از سودش! یعنی بیشتر از نصف!!!! منتها صاحبین مشاغل راه فرار دارند! نه اینکه 53% رو ندند! بلکه راه دارند تا مخارج شخصی رو ببندند به کسب و کارشون و بتونند این طوری از میزان پولی که باید نصفش رو بدند کم کنند.
مشکل اینجاست که دولت زمانی که داره 53% از درآمدتون رو میگیره باید در قبالش خدمات ارایه کنه که نمیکنه!!! من شاغل باید کلی مالیات بدم بعدش پول بیمه زورکی که دولت به زور بهم تحمیل کرده رو هم بدم امکان لغو اون بیمه هم برام وجود نداره! (پول زور) - باید به زور به مفت خورهای دولتی و گدا گشنه های کمونیست و سوسیالیست مالیاتِ تلویزیون بدم! تلویزیونی که اصلن نگاهش هم نمیکنم و هیچ استفاده ای ازش ندارم.
نظام سوسیالیستی تمام زورش رو میزنه که از مردم مثل خَر کار بکشه و دست آخر هم اجازه نده پولدار بشند! از همین رو بوده که حتا یک نظام کمونیستی موفق در دنیا وجود نداشته و نداره و نخواهد داشت! آلمان و فرانسه و ... هم اگر سرمایه داری عزیز و برتر نمیبود الان به همون فلاکت شوروی و کوبا و ... افتاده بودند چون سوسیالیستها در یک کلام کله شق، عقبمانده، متحجر، بیسواد و دیکتاتور هستند. مزدک خودمون نمونه بارزش.
درود
۱- من در پستهای شما خواندم از اینکه بخشی از مالیات آلمان به عنوان یارانه به مردم بیکار آلمان و فقرای آلمان داده میشود ناراضی هستید. آیا می دانید در هر اقتصادی ظرفیت کار محدود است؟ یعنی چون جمعیت زیاد است و اقتصاد یک شرایطی دارد که عده زیادی بیکار باید وجود داشته باشد. اینکه کشورهای ابرقدرت دنیا زور میزنند اشتغال زایی کنند ولی نمی توانند! چون حقیقتا کار برای همه نیست اگر همه بیکاران آلمان راضی شوند علی رغم مثلا داشتن لیسانس عملگی کنند باز کار با درامد استاندارد نخواهند داشت.
بیکاری یک واقعیت است و اینکه اشتغالزایی در اقتصاد حدی دارد که بیش از آن مشاغل کاذب و بلای اقتصادی است.
پس آلمان باید به مردم بیکارش حقوق خوبی بدهد. اگر در آلمان دزدی و کلاهبرداری مثل ایران فراوان نیست بخاطر یارانه (حقوق به بیکاران) است.
راه حل شما برای بیکاران آلمان چیست؟
۲- آیا مالیات خرج مردم آلمان نمیشود که شما ناراضی هستید؟
آیا دزدی هایی توسط سیاستمداران میشود که مقدار زیادی از مالیات دزدی میشود؟
اگر دزدی نمیشود این مالیات ها باید پول خیلی زیادی باشد که همه خرج مردم دارد میشود و این ناراحتی ندارد بلکه خرج زیربناهای مملکت و خدمات مختلف به مردم میشود و اینکه آلمان و سوئد از بهترین کشورهای دنیا هستند که مردم عادی اش نسبت به مردم عادی آمریکا در آرامش و امنیت اجتماعی بیشتری هستند بخاطر کار زیاد مردم و مالیات زیاد است وگرنه آلمانی ها مثل یونانی ها بدبخت بودند.
شبکه حمل و نقل، شبکه پلیس، شبکه برق و آب و مخابرات،ُ قدرت نظامی معقول، شبکه آموزشی و شبکه بیمارستانی ودرمانی آلمان و سوئد بسیار بهتر از آمریکا است.
من سوالم را تکرار می کنم:
آیا مالیات خرج مردم آلمان نمیشود که شما ناراضی هستید؟
آیا دزدی هایی توسط سیاستمداران میشود که مقدار زیادی از مالیات دزدی میشود؟
عمل به دستورات و قوانین اسلام ترویج فحشا و قباحت و زشتی واقعی است. رقص و آواز و سکس و برهنگی و پورنوگرافی و اختیار زن به تعدد شریک جنسی نه فساد است و نه فحشا بلکه از حقوق مسلم زنان و مردان جامعه میباشد.