نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

نظرسنجی: درباره قانون جذب چه فکر میکنید؟ -
علمی و مستدل است؛ واقعیت دارد
0%
0
0%
علمی ومستدل نیست؛دکانی برای فریب مردم وکسب پول است
100.00%
2
100.00%
نظر دیگری دارم
0%
0
0%
نمیدانم؛ نظر قطعی ندارم
0%
0
0%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. نمایش نتایج

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

قانون جذب؛ علمی و مستدل یا شبه علم و فریب مردم؟

سؤال: آیا در زمینه قانون جذب همایش یا دوره‌هایی را برگزار کرده‌اید؟
پاسخ:

بله. من دوره‌ها و کلاس‌های زیادی در این رابطه برگزار کرده‌ام. بیش از 70 هزار نفر در این دوره‌ها شرکت کرده‌اند. اخیراً دوره‌ای تحت عنوان «قانون آفرینش» برگزار کرده‌ام که تلفیقی است از قانون جذب و قرآن. :|

سؤال: اطلاع داریم که شما برای اولین بار در جهان مبحث قرآن و قانون جذب را مطرح نموده‌اید!، جرقه‌های این موضوع از کجا آغاز شد و چرا و چگونه به این موضوع پی بردید؟
پاسخ:
وقتی با عمل به آموخته‌هایم در حوزه قانون جذب، دستاوردهای فوق‌العاده‌ای را در مدت چند سال به دست آوردم، این موضوع باعث بوجود آمدن یک چالش بزرگ در من شد که اگر من از این قانون نتایجی بزرگ را کسب کرده‌ام پس قانون جذب باید نشانه‌های پررنگی در قرآن داشته باشد. زیرا قرآن کامل‌ترین کتاب آسمانی است که برای هدایت انسان فرستاده شده است. با این دیدگاه و این سؤال بزرگ به مطالعه کامل قرآن پرداختم، می‌توانم نتایج مطالعات خود را در قالب این جمله بیان کنم که: تمام قرآن بر پایه‌ی فرکانس و قانون جذب نوشته‌شده است و من به هر شخصی که بخواهد ثابت می‌کنم که قرآن یک کتاب کوانتومی است نه یک کتاب معمولی. نوشته‌ها و افعالی که در قرآن به کار رفته است و مفاهیمی که در آن وجود دارد تماماً این قانون را فریاد می‌زند. من خیلی متعجب بودم که چرا تا به حال کسی با این دید به مطالعه کتاب قرآن نپرداخته است!!!

تعلیم معلم به كسی ننگ ندارد
سیبی كه سهیلش نخورد رنگ ندارد

پاسخ

پیام‌های این موضوع