09-19-2015, 07:47 PM
Rationalist نوشته: سپاسگزارم بابت معرفی آن کتاب:e303:
بله من مایل هستم که با فروم های فلسفی انگلیسی زبان، دارای کاربرانی دانا و متشکل از مباحث اساسی مورد نظرم آشنا شوم؛ و اگر شما آنها را در اینجا به من معرفی کنید، قطعا قدرشناس خواهم بود.
اینرا فعلا داشته باشید :)
Philosophy Forums
البته من قبلا در این فروم فعال بودم حالا با یک نام کاربری جدید عضو این فروم شدم بعضی از اعضای آن واقعا در فلسفه با سواد هستند حتی در فلسفه اسلامی. البته من خودم بیشتر در فروم دیگری فعال هستم البته آنجا بیشتر پاتوق دوستان اگزیستنسیالیست می باشد و مثلا من از همین فروم دریافتم که نیچه بیشتر مکتب فکری اش بر مبنای نیهیلیسم بوده است تا اگزیستنسیالیسم.
Rationalist نوشته: اما اینکه گفتگوهای ناتمام در این انجمن را ادامه نداده و به حاشیه بپردازیم، فکر نمی کنم نتیجه ی سودمندی برایمان حاصل کند!مگر تقصیر بنده است؟ من دوست دارم ادامه دهم ولی مگر نمی بینید که برای بنده دندان تیز کرده اند و وعده ی تازیانه و شلاق می دهند !!! مگر نه اینست که حرف بنده را از اینجا می برند پاتوق! یا می آیند در فلسفه هنر و ترول می کنند و می گویند آن یکی شعر بهتر بود!! من خودم هم دوست دارم که بحث را در اینجا ببندم ولی مگر این دوستان گرامی می گذارند! اگر اینها نویز نباشند و کاری حداقل به این جستار نداشته باشند من در همین جستار بحث را ادمه می دهم.
Rationalist نوشته: ولی من با نگاهی گذرا به آن پاتوق شب نشینی، چیز دیگری دیدم!معلوم است که شما حق را به دوستانتان می دهید در اینکه شکی نیست ولی من مقصر نبودم! و نیستم! من از شعرهای خودم هم در این فروم استفاده کرده ام آنگاه می گویند تو خودت معنای شعرها را نمی دانی اگر هیچ چیز را ندانم اشعار خودم را می دانم! انکسی که حتی ابتدایی ترین اصول مکتب امپرسیونیسم رانمی داند و بجای اعتراف بر ندانستنش برای من خط و نشان می کشد را باید متهم به نادانی و نفهمی کرد نه مرا!
در هر حال به نظر می رسد در پست قبلی ام(همچون بیشتر مواقع) نتوانستم مقصودم را به دیگران انتقال دهم...
پس بهتر است در مورد مشکل شما با کاربران اینجا هم، زبان در کام خفه کنم و تنها بر شنیدن و آموختن متمرکز شوم...
...!