09-19-2015, 07:16 PM
سارا نوشته: با سلام و عرض ادب دوست عزیز منظورم از فروم دیگر ، فروم فارسی زبان نبود. من در چند فروم انگلیسی زبان مربوط به فلسفه و مباحث فلسفی عضو هستم البته در یکیشان که مربط به دانشگاهم هست خیلی فعالم ولی در یک فروم philosophy فعالیتم را با یک نام کاربری جدید از سر گرفته ام و در این فروم اصلا تالاری برای مسائل مابعد الطبیعه وجود دارد. اگر بخواهید شما را به این فروم دعوت کنم چون یک جستاری را هم در مورد رابطه ی ریاضی و متافیزیک باز کرده ام و مباحثی هم آنجا صورت گرفته است.
سپاسگزارم بابت معرفی آن کتاب:e303:
بله من مایل هستم که با فروم های فلسفی انگلیسی زبان، دارای کاربرانی دانا و متشکل از مباحث اساسی مورد نظرم آشنا شوم؛ و اگر شما آنها را در اینجا به من معرفی کنید، قطعا قدرشناس خواهم بود.
اما اینکه گفتگوهای ناتمام در این انجمن را ادامه نداده و به حاشیه بپردازیم، فکر نمی کنم نتیجه ی سودمندی برایمان حاصل کند!
سارا نوشته: ببینید دوست عزیز من اصلا کاری به کاربران اینجا ندارمولی من با نگاهی گذرا به آن پاتوق شب نشینی، چیز دیگری دیدم!
در هر حال به نظر می رسد در پست قبلی ام(همچون بیشتر مواقع) نتوانستم مقصودم را به دیگران انتقال دهم...
پس بهتر است در مورد مشکل شما با کاربران اینجا هم، زبان در کام خفه کنم و تنها بر شنیدن و آموختن متمرکز شوم...
...!
همین بود زندگی؟! پس تحقیر بیشتر، شکست بیشتر، رنج بیشتر...