نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان !

Rationalist نوشته: دقیقا نمی دانم دیگر کاربران این انجمن چه برخوردی با شما داشته اند و به چه دلیل(منطقی) از آن سخن من به چنین برداشتی رسیدید و در موردم به صدور حکم پرداختید!
اما گرامی، لازم است به طور شفاف بیان کنم که اساسا آن سخن به قصد داوری و یا پیش داوری ابراز نشد. من صرفا در مورد گفتگو پیرامون هندسه که آن را دارای مبنای شهودی خواندید، خواستم
تجربه ی خود در گفتگوهای پیرامون عرفان و شهود را در گروی دستگاه فلسفی ای که با آن به تحلیل و بررسی مفاهیم می پردازم را بیان کنم، تا با دیدی باز تر به من پاسخ دهید و یا وقتتان را در یافتن و عرضه ی مطالبی که ممکن بود برایم گنگ و بی معنا باشند، هدر ندهید.
در هر صورت هدف من از این گفتگوها با شما، صرفا و صرفا آموختن از شما و یا بعضا به بوته ی نقد گذاشتن باورهایم است. اما باید دقت داشت که به هر حال ما در مورد مفاهیمی بسیار اساسی به گفتگو نشسته ایم و برای ایجاد یک بستر ارتباطی مشترک و درک متقابل سخنان یکدیگر، توضیح در مورد معیارهای معرفت شناختی قابل اتکا، پیش زمینه های فلسفی و معانی واژگان اساسی بسیار مهم است.
برای نمونه در مورد واژه ی "عرفان" من تلاش کردم به طور مفصل و گسترده به معنا شناسی و واژه شناسی آن بپردازم؛ و اتفاقا جستاری هم در آن رابطه در این انجمن ایجاد کرده بودم.
از این رو، این برداشت و مایوس شدن شما، برایم قابل درک نیست.

سلام دوست عزیز
خب اگر پستهایم را با آن افراد دنبال کرده باشید به بنده حق خواهید داد که پیش داوری کنم. با اینحال از آنجا که در زندگی ام یاد گرفته ام هروقت چیز نا مربوطی گفتم بابتش عذر خواهی کنم از شما بابت این قضیه عذرخواهی می کنم. بنده اصلا قصد بازگشت به این فروم را نداشتم اما بخاطر اینکه شما از کلمه "آموختن" استفاده کردید و اینکه تشنه ی یادگیری هستید همانطوری که من هستم خب آمدم البته بنده ام چیزی از خودم ندارم تمام آنچه که آموخته ام از محضر اساتیدم بوده که مفاخر ادب و هنر ایران زمینند نظیر دکتر شفیعی کدکنی که همین یک نام خودش برای همه چیز از عرفان و حافظ گرفته تا سلوک و شعر را در برمی گیرد چرا که ایشان خداوندگار ادب پارسی هستند. اما در باب شهود و اینکه چند نوع شهود داریم و شهود حکمای یونان و عرفای ایران چه تفاوتهایی باهم داشته اند و از چه نوعی بودند و نیز در باره خود "عرفان" خب مطلب بسیار زیاد است.در ضمن بنده آن جستار عرفان شما را دیدم. راستش را بخواهید خنده ام گرفت شما برای دریافت معنای این کلمه آمده اید در این فروم جستار باز کرده اید:)) آن را باید از عرفا بپرسید یا به کتب عارفان بزرگ مراجعه کنید بهترین کتابی که می توان پیشنهاد کرد عرفان نظری ابن عربی هست که همانا ابن عربی عرفان نظری را کامل کرد.
من حاضرم این مباحث از ریاضیات و موسیقی گرفته تا شهود و عرفان و فلسفه اشراق و اینکه چگونه می توان از هایدگر به شیخ اشراق رسید (چون با آرا و آثار هانری کربن آشنایی کافی دارم)و اینکه چگونه از اگزیستنسیالیسم به حکمت انسی رسیده اند (از هایدگر تا فردید) ادامه دهم ولی نه در این فروم . بنده تا حدی هم آثار فلاسفه غربی رامطالعه کرده ام البته بیشتر نیهیلیسم و اگزیستنسیالیسم که از بین آنها بیشتر آثار هایدگر و یاسپرس و نیچه و سارتر را مطالعه کرده ام و از فلسفه ی اسلامی متاسفانه فقط اشراق را خوب می دانم و تازه دارم مشایی و صدرایی را مطالعه می کنمSad

اگر واقعا تمایل به بحث داشته باشید خب می توانیم در فروم دیگری این مباحث را ادامه دهیم. من دوست ندارم مباحثی را که با سختی فرا گرفته ام به باد تمسخر گرفته شوند . تمسخر با به چالش کشیدن فرق می کند . من عاشق این هستم که افکارم و برداشت هایم را مورد نقد و بررسی قرار بگیرند و اصلا رد شوند چون سبب حرکتم می شوند حرکتی به سمت جلو. ولی تمسخر فرق می کند اینجا مثلا جناب مهربد که خیلی ادعای خردمندی می کنند "عالم معنا" را به باد تمسخر می گیرند و و آن را هپروتستان می نامند و به بنده می گویند آن را تعریف کن تا با اکاذیب برادران ِ خودفریب بیشتر آشنا شویم!!! یعنی ایشان هنوز نمی دانند که از نخستین کسانی که در باب این عالم صحبت کرده اند افلاطون بوده بعد دیوژن و ........ تا رسید به فلاسفه ی اسلامی نظیر ابن سینا و خب عین القضات و شهاب الدین سهروردی آن را تکمیل کرده اند و در اشعار مولانا هم بیشتر در مورد این عالم صحبت شده است، بعد ایشان یعنی جناب مهربد شروع به تحقیر و تمسخر می کنند!!

در ضمن وقتی در این فروم یک شخص لمپن و فرومایه می آید و جستار چامه (!)باز می کند و می گویداز نیچه خیلی تاثیر گرفته ام ولی والا ما تابحال هرچه از پست های این فرد دیده ایم جز لمپنی و بی ادبی و وقاحت چیزی نبوده است و اینقدر این فرد در نظرم حقیر است که ارزش ِ نام بردن را ندارد هرچند بسیار شخصیت ترحم برانگیزی هم دارد!! حال به بنده حق دهید منی که چندین سال از محضر اساتیدی چون دکتر کدکنی و دینانی و.. بهره برده ام دوست نداشته باشم در این جا به بحث و مباحثه بپردازم. در صورت تمایل پیام خصوصی بدهید تا آدرس آن فروم را برایتان بگذارم .
با سپاس

پاسخ

پیام‌های این موضوع
موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان ! - توسط سارا - 08-21-2015, 08:14 AM
موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان ! - توسط mbk - 08-21-2015, 09:21 AM
موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان ! - توسط سارا - 08-21-2015, 02:55 PM
موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان ! - توسط mbk - 08-22-2015, 01:01 PM
موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان ! - توسط مرزبان - 08-31-2015, 09:28 AM
موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان ! - توسط sonixax - 09-01-2015, 12:41 AM
موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان ! - توسط Rationalist - 09-02-2015, 06:38 PM
موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان ! - توسط سارا - 09-03-2015, 02:22 AM
موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان ! - توسط Rationalist - 09-03-2015, 04:38 PM
موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان ! - توسط سارا - 09-04-2015, 08:57 PM
موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان ! - توسط Rationalist - 09-05-2015, 08:51 PM
موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان ! - توسط سارا - 09-06-2015, 01:21 PM
موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان ! - توسط Rationalist - 09-08-2015, 06:40 PM
موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان ! - توسط سارا - 09-10-2015, 10:04 PM
موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان ! - توسط Rationalist - 09-11-2015, 04:17 PM
موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان ! - توسط سارا - 09-11-2015, 08:38 PM
موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان ! - توسط Rationalist - 09-12-2015, 04:59 PM
موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان ! - توسط سارا - 09-13-2015, 10:47 PM
موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان ! - توسط Rationalist - 09-14-2015, 10:06 PM
موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان ! - توسط سارا - 09-19-2015, 02:03 PM
موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان ! - توسط Rationalist - 09-19-2015, 07:16 PM
موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان ! - توسط سارا - 09-19-2015, 07:47 PM
موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان ! - توسط Rationalist - 09-19-2015, 08:15 PM
موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان ! - توسط Secular - 10-09-2015, 02:09 PM
موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان ! - توسط Mehrbod - 03-03-2016, 02:56 AM
موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان ! - توسط سارا - 03-03-2016, 04:05 AM
موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان ! - توسط thought - 03-04-2016, 05:05 AM
موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان ! - توسط mbk - 03-04-2016, 11:58 AM

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: