نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

یکی از دلایل دشمنی من با یهود ،پروتکل های یهود هست

جناب مرزبان
بنده حتی اگر مادربزرگم هم یهودی نبود و اصلا خودم هم یک فلسطینی بودم باز هم در مورد همه ی یهودیان یک حکم کلی را صادر نمی کردم.
بنده می گویم بیاییم اینقدر کلی و مطلق در مورد آدمها حرف نزنیم. حتی در قرآن هم هرجا سخن از یهود است منظور علمای یهود است رهبران یهود است وگرنه یک فرد عامی یهودی یا یک بچه ی یهودی چه ستیزی می تواند با اسلام داشته باشد!! در همین قرآن هم گفته شده که خدا قوم بنی اسرائیل را بر جهانیان برتری داده است بخاطر بیشترین تعداد پیامبر که خب نشانگر وجود تعداد زیاد افراد صالح در این قوم می باشند.
شما بخشی از حرفهایتان درست است و بخشیش نه! مثلا این را شما باید بدانید که یهودیت هم مثل اسلام دارای فرقه های گوناگونی است که همه ی فرق آن هم تلمود را قبول ندارند مثل صدوقیان که تورات شفاهی (تلمود) را قبول ندارند. یا فرقه ی سامریان که تنها تورات و کتاب یوشع را قبول دارند و فرقه ی قارئون که تنها تورات را قبول دارند و بشدت تلمود را انکار می کنند .
در حقیقت یک فرقه آنهم فریسیان بشدت تلمود را قبول دارند و البته این فرقه پر جمعیت ترین فرقه در بین فرق یهودیت می باشد. پس وقتی در مورد تلمود و اثر آن بر روی اندیشه های یهودیان صحبت می کنید باید بر این نکته توجه کنید که بسیاری از فرقه ها آن را قبول ندارند.
پس همانطور که در مورد یهود و قوانینش نمی توان کلی صحبت کرد در مورد اسلام هم همینطور . اسلام هم فرقه های زیادی دارد پس منطقی نیست که بگوییم هر چه که داعش انجام می دهد اسلام حقیقی می باشد!

پاسخ

پیام‌های این موضوع
یکی از دلایل دشمنی من با یهود ،پروتکل های یهود هست - توسط مرزبان - 08-13-2015, 06:54 AM
یکی از دلایل دشمنی من با یهود ،پروتکل های یهود هست - توسط Anarchy - 08-13-2015, 07:04 AM
یکی از دلایل دشمنی من با یهود ،پروتکل های یهود هست - توسط Anarchy - 08-13-2015, 07:05 AM
یکی از دلایل دشمنی من با یهود ،پروتکل های یهود هست - توسط Anarchy - 08-13-2015, 07:07 AM
یکی از دلایل دشمنی من با یهود ،پروتکل های یهود هست - توسط Agnostic - 08-13-2015, 07:46 AM
یکی از دلایل دشمنی من با یهود ،پروتکل های یهود هست - توسط m@hdi - 08-13-2015, 09:56 AM
یکی از دلایل دشمنی من با یهود ،پروتکل های یهود هست - توسط سارا - 08-13-2015, 05:53 PM
یکی از دلایل دشمنی من با یهود ،پروتکل های یهود هست - توسط مرزبان - 08-18-2015, 05:31 AM
یکی از دلایل دشمنی من با یهود ،پروتکل های یهود هست - توسط سارا - 08-19-2015, 11:24 AM
یکی از دلایل دشمنی من با یهود ،پروتکل های یهود هست - توسط مرزبان - 08-23-2015, 05:41 AM
یکی از دلایل دشمنی من با یهود ،پروتکل های یهود هست - توسط سارا - 08-23-2015, 11:18 PM
یکی از دلایل دشمنی من با یهود ،پروتکل های یهود هست - توسط مرزبان - 08-24-2015, 03:38 AM