نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بزرگترین بدشانسی!

Rustin نوشته: راستی من قربان شما نیستم! البته اگه مایلی که اینطوری فکر کنی من مشکلی ندارم.

من قصدم جسارت نبود عادت دارم اینطوری بنویسم که محترمانه تر باشد. فکر نمی کردم ناراحت بشوید. ببخشید دیگر تکرار نمی شود!
Rustin نوشته: بحث هماهنگی اینجور چیزا نیست، بخام درست و دقیق بگم منطورم اثری که جامعه روی "باور از خود" در افراد میزاره. کسی که فردگرا و طاغیه اصولن جامعه چندان براش مهم نیست (باورهای جامعه) و خب روش تاثیر هم نمیزاره اما تعداد اینطور آدما خیلی کمه. منطورم از نخبه هایی که له شدن همین ها هستن. البته گاهی اوقات حتی اونایی که خیلی هم مستقلن و تاثیر نمیگیرن از جامعه هم در نهایت جامعه به فناشون میده. یا کارشو نرو معتبر نمیدونه.

من خودم را از دست شما خواهم کشت;) شما اول در مورد افراد نابغه حرف زدید ولی حالا دارید کل افراد جامعه را مطرح می کنید! بنده نظرم را در مورد افراد نابغه گفتم. اصلاً نابغه به چه کسی می گویند؟ کسی که بهره ی هوشی خیلی بالایی داشته باشد؟ خب خیلی ها هستند که بهره ی هوشی بالایی دارند ولی نابغه محسوب نمی شوند!!! نابغه ها افرادی هستند که علاوه بر داشتن بهره هوشی بالا ، خلاقیت بالایی هم دارند. اصولا خلاقیت سبب فرد گرایی می شود. نابغه ها آدم های فرد گرایی هستند. و آدم فردگرا همانطور که خودتان هم اشاره کردید نه می خواهد و نه می تواند پیرو جامعه باشد. افراد نابغه در هر عصر و زمانی که بدنیا بیایند زجر خواهند کشید چرا؟ چون همواره فراتر از جامعه ی خود می اندیشند و فراتر از زمانه ی خود گام برمیدارند.
همین شعر دکتر شفیعی کدکنی که قبلا هم گذاشتم وصف حال نوابغ است چرا که خود دکتر کدکنی هم یک نابغه است! کی هست که قدر ایشان را بداندSad

گه کافر و گه ملحد و دهری باشد
گه دشمن خلق و فتنه پرور باشد

باید بچشد عذاب تنهایی را
مردی که ز عصر خود فراتر باشد

پاسخ

پیام‌های این موضوع
بزرگترین بدشانسی! - توسط Rustin - 08-07-2015, 05:58 PM
بزرگترین بدشانسی! - توسط سارا - 08-07-2015, 08:29 PM
بزرگترین بدشانسی! - توسط Rustin - 08-08-2015, 12:04 PM
بزرگترین بدشانسی! - توسط سارا - 08-08-2015, 03:17 PM
بزرگترین بدشانسی! - توسط Rustin - 08-10-2015, 12:42 PM
بزرگترین بدشانسی! - توسط سارا - 08-10-2015, 05:15 PM