08-03-2015, 10:41 AM
مرزبان کوچک نوشته: من و شما 2 تا گلادیاتور باشیم از 2 سرزمین مختلف . قدرتامون هم برابر باشه . شاید بهتره بگم که شرایط دیگه باهم برابر باشه .حالا بهمون بگن هرکی دیگری رو بکشه آزاده . از نظر احتمالات هم برد هر یک از طرفین 50 50 هست . فقط اینکه من معتقد به خدا و زندگی پس از مرگ با شم و شما نباشی . حالا من روحیه و امید بهتری دارم یا شما ؟
قطعا جوابهای مختلفی شاید بشه به این مساله داد . ولی شما فکر کن قراره یه سیستم خبره منطقی این برد رو با توجه به گزاره های موجود پیشبینی کنه . پیشبینیش چه ؟
هر دو طرف مزایای مختلفی دارند. شما امید به کمک خدا دارید و این به شما نیرو میده و طرف مقابل ترس از مرگ داره و همین هم بهش نیرو میده. شما ترس از مرگ ندارید و با خودتون میگید خب مردم میرم بهشت پس با تمام توان نمیجنگید و طرف مقابل به خدا اعتقادی نداره و همین که احساس میکنه پشتوانه ای نداره جز خودش کمی سستش میکنه.
مرزبان کوچک نوشته: و اما خدا ،که یه تعریف براش هست و اونم اینه که خالق همه چیزه . آیا تعریف خدا جدای از اینکه هست یا نیست ، همینه ؟
در قدیم میگفتند مگه میشه این همه چیز خود به خود بوجود اومده باشه؟! پس خدایی هست! ساده ترین تعریف برای خدا هم خالق بود. اما از کجا میشود فهمید که این خدا یکی هست؟! برخی فلاسفه گفتند اگر خدا چند تا بود ناهماهنگی بود خب تعریف هماهنگی چیه؟! آیا همینی که ما میبینیم بهترین حالت هماهنگی هست؟! آیا جهان نمیتوانست هماهنگ تر باشه؟! اصلا از کجا معلوم که چند خدا وجود داشته باشه و این جهان یک خدا داشته باشه و جهان های موازی دیگر خداهای خاص خودشان را داشته باشند؟!
با توجه به داشته های علم امروز نمیتوان با قطعیت نظر داد و فقط میشود احتمال داد از 1 تا 99. فقط دین هست که با قاطعیت میگوید خدا هست که ایراداتش امروز مشخص شده. این هم که برخی با قاطعیت میگویند خدا نیست به این برمیگردد که مدعیان وجود خدا ادعاهای دیگری هم داشته اند که همگی آنها غلط از آب درآمده پس خدایی در کار نیست.
ما هنوز نمیدونیم بیگ بنگ آغاز جهانه یا آغاز هستی. نمیدونیم شرایط قبل از بیگ بنگ چگونه فراهم شده. وسعت جهان کنونی خود را نمیدانیم. نمیدانیم که تنها حیات موجود ما هستیم یا در جاهای دیگر حیات وجود دارد یا نه. عاقبت جهان کنونی خود را نمیدانیم. و خیلی نمیدانیم های دیگر ....
هنوز برای نظر قطعی دادن خیلی زوده.
[SIGPIC][/SIGPIC]