نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ما بی‌وطنان

چرا باید کشورمون رو دوست داشته باشیم؟ عرق ملی دقیقن چیه؟ تعصب به مفهوم "کشور" از کجا میاد و اصلن چرا وجود داره؟
خاطراتی از دوران نوجوانیم دارم که برای "ایران" واقعن و از صمیم قلب گریه میکردم، و یا خاطراتی از شادی‌های دسته جمعی دیوانه‌واری که تنها بخاطر برد تیم ملی فوتبال کشورم در برابر (مثلن) عمان از خودم در میکردم.
سوالی که برام پیش میومد این بود: چرا من از برد یک تیم فوتبال که منتسب به کشوریه که توش زندگی میکنم تا این حد خوشحال میشم طوری که انگار یک موفقیت شخصی بزرگ بدست آوردم؟
چه چیزی باعث میشه که من به عنوان یک "فرد" اونقدر خودم رو وابسته به یک مفهوم ببینم ( مفهوم کشور) که وقتی حس میکنم کشورم دستاوردی داشته تا این حد خوشحال میشم و یا بلعکس وقتی که میفهمم اوضاع کشورم بده بشدت ناراحت میشم.
بنظر میرسه که مفهوم "میهن پرستی" ریشه در اخلاق زیستی-تکاملی داره.

چرا اخلاقه؟ چون وقتی که شما با نمونه‌هایی از "وطن ناپرستی" در افراد موجه میشین (به ویژه هنگامی که کشور در حالت بدی باشه، برفرض در حالت جنگ) با سرعت تمام به این نتیجه میرسین که کار اون فرد اشتباهه (یا حتی باید مجازات بشه). قضاوت هایی که بدون سیر واضح منطقی گرفته میشم عمومن ریشه در اخلاقیات دارن.

چرا تکاملیه؟ چون بهترین توضیح برای دلیل وجود داشتن همچنین باورهایی رو "انسان شناسی تکاملی" میده. قبیله برای بقا نیاز به اتحاد اعضا داره، اتحاد اعضا چطور بوجود میاد؟ ایجاد یک باور عمومی و فراگیر بین اعضا. برای مثال باور به نوع خاصی از جهان بینی یا باور به اینکه قطعه زمین مشخصی از آن اجتماع آنهاست (کشور). ایجاد اشتراکات اعتقادی (دین) یا اشتراکات مادی (زمین، محدوده‌ی شکار...) باعث میشن که اعضای مشترک احساس همبستگی بیشتری با هم بکنن.

چرا من بی‌وطنم؟ چون من بی‌اخلاقم E415

چرا حوصله ندارم بشینم مثه آدم این بحثو وا کنم؟ چون حوصله ندارم! E41f
پاسخ

پیام‌های این موضوع
ما بی‌وطنان - توسط Rustin - 07-27-2015, 01:16 PM
ما بی‌وطنان - توسط kourosh_iran - 07-27-2015, 07:43 PM
ما بی‌وطنان - توسط kourosh_iran - 07-27-2015, 07:55 PM
ما بی‌وطنان - توسط Rustin - 07-29-2015, 09:14 AM
ما بی‌وطنان - توسط Rustin - 07-29-2015, 09:28 AM

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: