07-21-2015, 08:21 PM
Anarchy نوشته: به طور کلی یونان پرستی و پروژه بزرگ کردن یونان باستان ، مورد علاقه دو گروه هست . یکی غربی ها که میخوان تاریخ نداشته خودشون رو یه جوری سر و سامون بدن یکی هم اسلامیست های عزیز که به شکل تاکتیکی برای اینکه با ملی گرایی ایرانی مقابله کنن ، میچسبن به یونان باستان ... یک قلم سرچ کنید و ببینید در این یونان باستان چه شکنجه ای رواج داشته :با سلام از وقتی اینجا آمده ام صفات گوناگونی را به من نسبت داده اند و انگ های عجیبی به بنده زده اند. اینهم آخریش (البته امیدوارم) اسلامیستی که سعی دارد با ملی گرایی ایرانی مقابله کند!The brazen bull, [B]bronze bull, or [B]Sicilian bull, was a torture and execution device designed in ancient Greece.[SUP][1][/SUP][/B][/B]
عیب می جمله بگفتی هنرش نیز بگو
این شعر شعار زندگی من است تا دنیا و آدمها را سیاه یا سفید نبینم! قربان دوست دارید به یونان باستان فحش و ناسزا بگویم و آنها را بربر بنامم؟ دوست دارید فلاسفه ی عالیقدر ، هندسه دان های بی نظیر و پزشکان نامی یونان را هیچ بدانم؟ آیا این انصاف است؟ اگر اینکار را بکنم ملی گرا خواهم بود؟ ایران و دانشمندانش و بخصوص عرفایش در دنیا بی نظیرند و برای اثبات بزرگیشان نیازی به تحقیر دیگران نیست!
در باب نبوغ و دانش و خرد و البته پاکی و انسانیت بزرگمهر وزیر انوشیروان هرچه بگویم باز کم است. انگار ایشان به علوم غریبه هم وارد بوده است. و اینکه انوشیروان را چقدر می ستایم که بزرگترین دانشمند و عارف عصرش که در آنزمان در دنیا نظیر نداشت را وزیر خود کرد. حتماً این داستان را شنیده اید که روزی انوشیروان دانشمندان و حکمای بزرگ جهان را به بارگاهش دعوت کرد و از آنها سوالی پرسید "بزرگترین بدبختی چیست؟"
فیلسوف یونانی گفت «پیری و کُودنی که با تنگدستی و نداری با هم باشد»، دانشمند هندی گفت «بیماریهای جسمی که با دردهای روحی فزون گردد»، بزرگمهر گفت که «آدمی ببیند که عمرش در حال به پایان رسیدن است و کار نیکی نکردهباشد، این بدترین بدبختی هاست.» این پاسخ در پیش خسرو بسیار پسندیده آمد و مقام و ارج بزرگمهر در برابر دانشمندان و فیلسوفهای خارجی نمایان شد.
راستش را بخواهید من اهل مرزبندی کردن و جدا کردن آدم ها از هم نیستم . همیشه دوست دارم مشترکات را پیدا کنم و تقویت کنم. وقتی با ایرانی ها هستم از بزرگان و نام آوران ایرانی می گویم وقتی با مذهبی ها (هر مذهبی اسلام ، یهود و..) از بزرگان دینی و مذهبی . خلاصه در روابطم سعی دارم فقط به اشتراکات فکر کنم و در برابر تفاوت ها بی تفاوت باشم. عرفای بزرگ ایرانی در دنیا بی نظیرند و همه بزرگان دنیای باستان و مدرن یک طرف، عرفای ایرانی هم یکطرف . کسانی که به علم عشق رسیدند.
ابوالحسن خرقانی یکی از بزرگترین عرفای ایران بر سر در خانقاهش این را نوشته بود:
هرکس به این سرای در آمد او را نان دهید و از ایمانش مپرسید
چرا آنکس که در بارگاه خدا به جان ارزد در سرای ما به نان ارزد
این حرف خرقانی هم سرلوحه ی زندگی من است و ای کاش همه به این حرف واقعا عمل کنند.:e01d: