07-20-2015, 05:23 AM
sonixax نوشته: هنوز هم میگم بگیر هکش کن! اگر نمیتونی یا نمیتونند پس تمام اون منابعی که گذاشتی ارزشی برابر با کشک دارند!خب دیگه لجبازی و چرندگویی وقیحانه شما مشخص شد!
بقیه هم خودشون قضاوت کنن.
گفتم دقیقا تعریف کن منظورت از این هک کردن چیه؟ بنظر شما هک کردن یک هش یعنی چی؟ مثلا یعنی اینکه رشتهء اولیه رو دربیاری؟ رشته ای که همون هش رو داره ولی رشتهء اولیه نیست رو دربیاری؟ چیه خلاصه!
نمیتونی دیگه. نمیخوای. چون میدونی وارد جزییات بشی به جایی نمیرسی سوادش رو هم نداری که بیشتر و حرفه ای تر در این باب مغلطه کنی حداقل دوتا منبع بذاری بپیچونی و طرف مقابلت هم کم بیاره. باید همینطور کلی گویی و مبهم گویی کنی و تمام مطالب و منابع طرف مقابل رو کشک بنامی و نادیده بگیری جواب سوالات و درخواست هاش رو هم ندی.
واقعا که ریدی جانم
با این لجبازی ها و تکرار اراجیف صدمن یک غاز و کلی گویی و مبهم گویی و مغلطه هم نمیتونی به جایی برسی چیزی رو ثابت کنی کسی رو فریب بدی یا حرفت رو به کرسی بنشونی. مهم این بود که واقعیت ها روشن بشه که بنظر من تاحالا روشن شده. دیگه هرکس که نفهمه اینقدر بی سواد و خنگه که نمیشه کاریش کرد.
خیلی دلقکی واقعا تاحالا مثل تو آدم بزرگ ندیده بودم که از یه بچه هم لجبازتر باشه
بچه ها هم وقتی میفهمن لجبازی فایده نداره منطقی نیست بالاخره سر عقل میان، ولی آدمی مثل تو هرگز.
نمیدونم با این پافشاری و انکار واقعیت چطوری به چی میخوای برسی چی رو میخوای برسونی. حتی جرات بیان این رو هم نداری چون خودت میدونی فقط یه ژست تبلیغاتی مسخرس نهایت جز باد توخالی چیزی نیست جلوی آدمهایی که بقدر کافی باهوش و خردمند و دانشمند باشن اثری نداره :e405:
فقط میخوای وجهه خودت رو حفظ کنی.
من یه رفیق داشتم توی دانشگاه از یه جهاتی شبیه تو بود. یبار یه طرفی اومد یه سوالی کرد تخصصی و فنی ازش، اینقدر طرف رو پیچوند و مسخره و تحقیرش کرد جواب رو هم بهش نداد که طرف ناراحت شد رفت، ولی من اون رفیقم رو میشناختم گفتم ای کلک خودت هم جواب اون سوال رو بلد نبودی و با این ترفندها خواستی فقط طرف رو از سرت باز کنی کسی نفهمه که بلد نیستی، رفیقم نگاهی توام با خنده و کمی خجالت بهم کرد و ...
بعضیا اینجورین دیگه. خیلی غرور دارن. حاضرن بخاطر غرور یا اعتبارشون تصویری که از خودشون دارن یا دیگران دارن هرچرندی بگن هر ترفندی ولو غیرمنصفانه و ناراستی بکار ببرن.
ولی عزیزم خیالت راحت من دیگه فهمیدم تو چه موجودی هستی!
دیگران هم باید حداقل تاحدی متوجه شده باشن.
حالا تو با اون تصویر و توهم خودت خوش باش :e057: