07-18-2015, 02:18 PM
سارا نوشته: من کی گفتم در جلسات تفسیر قرآن شرکت کردم و یک آخوند هم تفسیر می کرد؟ وقتی شما نه یکبار بلکه چند بار برداشت های نادرستی از حرف من می کنید پس کاملا مشخص است که چه برداشت هایی از قرآن می کنید ! !
آن جلسات آکادمیک بودند و بیشتر غیر مسلمانها بودند نوکیشان مسیحی و مسلمان و اگزیستنسیالیست ها بودند. حتی الان هم فروم هایی هست که این دوستان باهم به بحث بپردازند. مباحث جانبدارانه یا از روی کینه و غیظ نبود و بیشتر بر ماهیت وجود بحث می شود. خلاصه خیلی چالش برانگیز بود و سبب می شد مدام مطالعه و تحقیق کنم.
نه فقط این مباحث ، مثلا من سال ها پیش که با یک استاد فلسفه که یک اگزیستسیالیست بی خدا بود بحث می کردم در مورد وجود خدا ، خب اونموقع بچه بودم و احساساتم غالب بود ولی اون آقا راحت و ریلکس بود. یک چیز ارزش مندی که از اون آقا یاد گرفتم این بود که برای رسیدن یا درک حقیقت باید بی تعصب بود یا بهتره بگم مثل سیب زمینی بود.
سطح سواد اون عده مشخصه از حرفای شما!
سارا نوشته: الان این حرفای شما راجع به زنان پیامبر چند تا بودند و حجاب و.. دغدغه الان من نیست. چرا وقتی دختربچه بودم خیلی حساس و غیرتی بودم سر این قضیه و همین باعث شد شروع کنم به خواندن کتب تاریخی از همه جور نویسنده ای از مسلمان تا مسیحی. مثلا یک کتاب از یک نویسنده غربی خواندم که خیلی خوب این ازدواج ها و هدف از این ازدواج ها را توضیح می داد. شما اگر در این زمین حساسید خب دست بکار بشوید اول تعصب را کنار بگذارید و مثل یک فردی که تازه اسم اسلام بگوشش خورده شروع به تحقیق کنید (اینکاری است که همیشه من انجام میدهم!). البته سیستماتیک باید تحقیق کرد مثلا از شیوه زندگی آن دوران اعراب و سنت های رایجشان، بعد هم چگونگی شکل گیری این ازدواج ها. منابع تحقیق هم باید متنوع و بگونه ای کامل باشد یعنی از تمام دیدگاه ها و منظرها باید استفاده شود.
یعنی ازدواج های پیامبر رو توجیه میکنید؟! میگید که برای اینکه پیامبر با دختر 6 ساله که اسباب بازی دستش بوده حال میکرده و بعد 9 سالگیش کردتش دلیل منطقی دارید؟! میدونید مسلمین بر همین اساس تمتع جنسی از دختر زیر 9 سال حتی نوزاد رو بدون ایراد میدونن؟! (تحریرالوسیله آیت الله خمینی) میدونید الان چند تا دختر زیر 18 سال زیر شیوخ عرب هستن بدون اینکه بدونن ازدواج یعنی چی؟! اون نویسنده روشنفکر غربی چگونه اینها رو توجیه کرده؟! شما برای من توجیه کنید!
در یک کتاب تاریخی معتبر اسلامی که اسمشو بخواید بهتون میدم اومده بود که اعراب وحشی اون زمان هم کراهت داشتند که به زنان کفار که دزدیده بودن به عنوان اسیر تجاوز کنن اما خدای بخشنده و مهربان آیه داد بیخیال بابا! اینا الان مال شما هستن و به قول صحابی پیامبر "آلت جنسی آن زنان بر ما حلال شد"! منتظر توضیح اون نویسنده غربی راجع به این آیه هستم! فقط از طرف من این صحنه رو برای اون نویسنده غربی توصیف کنید که یک مرد ایرانی رو اسیر کردن و میخوان ببرن گردنش رو بزن و در طرف دیگه عربی در حالی که اون مرد ایرانی رو دارن گردن میزنن زنشو در حالی که داره جیغ میکشه میبره تو چادرش تا از جلو و عقب و بالا و پایین بگاتش! بهش هم بگید این یک صحنه تخیلی نیست در تاریخ 1400 سال پیش سرزمین من رخ داده. منتظر واکنشش نسبت به این صحنه هستم! (البته کسی که کارهای پیامبر اسلام رو توجیه میکنه مطمئنا میگه ای کاش من جای اون عرب بودم!)
بنده هم نیازی به زدن سایت نمیبینم چون اولا ایرانم و امکان دستگیریم هست دوما سایت زندیق منبع کاملی هست.
سارا نوشته: من قرآن را نه یکبار بلکه چند بار خوانده ام مثل سایر کتب مقدس. خیلی زمان ها یک آیه برایم ایجاد چالش می کند بجای انکار و ردش شروع به تحقیق می کنم. از تفاسیر المیزان و نمونه گرفته تا مثنوی معنوی مولانا و حافظ، بدنبال تفسیر و تاویل آیه میروم. بدون هیچ تعصبی باید بگویم زبان عربی زبان بسیار فصیحی است و بسیار قدرتمند. خیلی از اشکالاتی که داشتم و دارم مربوط به زبانشناسی می شود. مثلا در همین فروم دیدم که کسی فرق بین قتلو و قاتلو را نمی داند و برای خودش حکم صادر کرد که قرآن گفته بکشید ! خب یادگیری زبان عربی در حد عالی از دغدغه های من هست.
اگه قرآن فصیح هست چرا پیامبر مجبور شد آیه محکم و متشابه را بیاورد؟! اگه قرآن فصیح هست چرا شیعه و سنی شکل گرفت؟! اگه قرآن فصیح است چرا در تفسیر اون حتی بین علمای عرب زبان اختلاف هست؟!
اصلا شما میدانید قرآن بعد از مرگ محمد شکل گرفت و راجع به اصالتش اختلافه چه برسه به تفسیرش؟!
سارا نوشته: آن داستان سارا و ابراهیم و لوط هم به جمله بعدیم مربوط بود ، یعنی نمی توان سرسری بدون در نظر گرفتن کل در مورد جز نظر داد. برای تفسیر یک آیه باید قبل و بعدش را در نظر گرفت و شان نزول و........
بله حرفتان صحیح است ولی وقتی در یک جای قرآن محمد یک چیزی میگوید و در جای دیگر چیز دیگری نیاز به توجه به آیه قبل و بعد نیست! این مزخرفات رو روحانیون میزنند تا از جواب دادن فرار کنند یا جوابای کیری و طولانی بدهند که ازش هیچی نه خودشون میفهمن نه استادشون فهمیده نه من و شما میفهمیم! وقتی محمد در جایی میگه "بهشت اندازه آسمان و زمین است" و در جای دیگری میگوید "بهشت اندازه آسمانها و زمین است" مشخص است که تناقض رخ داده و اون آخوند کونی مجبوره چنین کسشعر هایی تحویل من و شما بده که ساکت بشیم. (البته اگه ساکت نشدیم نیروهایی درست کردن که مارو ساکت کنن!) تناقض هم در قرآن همین یکی نیست ده ها تناقض در قرآن وجود داره که جواب مناسبی به آنها داده نشده مثل مساله ناسخ و منسوخ که در مورد این موارد شمایی که کتاب یک نویسنده غربی رو خوندید کتاب نقد قرآن دکتر سها را هم بخوانید و حرفای ایشون رو تو یک تاپیک جداگانه نقد کنید تا ببینیم شما درست میگید یا ما.
سارا نوشته: نده برخلاف شما شانس نشستن پای منبر آخوندها و البته مداح ها را نداشتم هرچند از تی وی حرفاشون را شنیدم. ولی اگه واقعا دنبال حقیقتید خب بی تعصب و مثل عین یک آدمی که اصلا تازه وارد این دنیا شده شروع کنید نه ایمان بیاورید و نه کفر بورزید با خوف و رجا حرکت کنید. برای شروع مثلا ریشه ادیان ها و سمبل ها و زبان ها و.. خوب است حتی می توان بعنوان یک رشته دانشگاهی نیز به آن نگاه کنید و ادامه تحصیل بدهید. دانشگاه محیط خوبی برای تحقیق و بحث هست. اصلا مهم نیست که در پایان ایمان بیاورید و خدا باور شوید یا بی خدا ، مهم حرکت و سعی برای رسیدن به درکی از هستی است.ولی اگر فکر می کنید که بحقیقت رسیده اید خب دیگر بحثی نیست.
:))))) این سخن شما مسلمین که به ما مرتدان انگ تعصب میزنید مثل سخن مسئولین جمهوری اسلامی میمونه که سخنان مسئولین غربی رو قرقره میکنن! کری میگه حرفای خامنه ای مصرف داخلی داره خامنه ای میگه حرفای کری مصرف داخلی داره! کری میگه ما دنبال توافق خوب هستیم احمد خاتمی هم میگه ما دنبال توافق خوب هستیم! اگه من تعصب داشتم که به قعالیتم در بسیج ادامه میدادم و فعال میشدم و شما رو پیدا میکردم و مثل بقیه همرزمانم در سال 88 بهتون به عنوان غنیمت جنگی که دست سرباز نظام اسلامی افتاده تجاوز میکردم! هان؟! بهتر نبود؟!