07-13-2015, 07:18 PM
سارا نوشته: در همین جا هم، چنان که شاهد هستید ، بخاطر کامنتی که برای جستار شما گذاشتم چقدر حرف نامربوط و بقول خودشان خزعبل شنیدم ! بلاد کفر و مبلغ اسلام و.. که جز اسباب خنده بودن برای من چیز دیگری نداشت!:))) من قبلا فکر می کردم کسانی که ناخدا باورند یا ادعای آن را دارند آدم های بی تعصب تر و در نتیجه بازتری هستند چون هیچ چیزی برایشان قداست ندارد که بخواهند برایش تعصب نشان دهند ولی الان متوجه شدم بی دینی هم خودش یک دین محسوب می شود! و دارای طرفداران متعصبی است. با این رفتار های نابجا ، این که طرف از یکجا دیگر دلش پر است بیاید سر کس دیگر خالی کند (در اینجا شاهدش بودیم) خب مسلما نه تنها سبب جذب کاربر می شود بلکه کاربران موجود هم فرار را به قرار ترجیح می دهند.
تعصب من کجا بود؟! من رو بقیه دوستان این تالار میشناسند حرف بدون سند نمیزنم اما اگه خیال میکنید من با تعصب حرف زدم و به دور از واقعیات خب یک مقدار اون چشمای قشنگتون رو بازتر کنید و یک نیم نگاهی به کشورهای اسلامی بیاندازید و ببینید آیا در کشورهای اسلامی نامسلمانان مجازند عقاید خود را تبلیغ کنند؟! (شاید در اندک کشورهایی بتونن اونم آنهایی که سکولار هستن. توجه کنید: سکولار!) در ایران اهل سنت که به قول حکام ایران مسلمان هستند ولی جاهل (!) میتونن تسنن رو تبلیغ کنن؟! در عربستان که شیعیان به زور حق حیات دارن (!) میتونن تشیع رو تبلیغ کنن؟! اینها تازه در مورد تبلیغ بود در مورد نقد که وضعیت وخیم تر است! نقد اسلام بنا به نظر علمای اسلام چه شیعه چه سنی مجازاتش مرگه! میفهمی؟! مرگ! منم اول مخالف جمهوری اسلامی بودم و میگفتم اسلام واقعی این نیست ولی عزیز من جمهوری اسلامی تازه نسخه بهبود یافته اسلام هست وگرنه الان شاهد سنگسار کشتن دگراندیشان کشتن مرتدان و خیلی چیزای دیگه بودیم! کور هم میتونه بفهمه که جایگاه آزادی بیان در کشورهای اسلامی کجاست!
چون شما زنید میگم اینکه الان زنان میتونن به غیر از چادر مانتو بپوشن یا حتی زنان چادری همین که میتونن گردی صورتشون رو بیرون بزارن میتونن برن مدرسه میتونن برن دانشگاه میتونن رای بدن میتونن برن شورای شهر میتونن برن مجلس میتونن وزیر بشن همه تحت تاثیر سلطنت پهلوی بود که در آن زنان نسبت به این مسائل احساس حق میکردن وگرنه اگه به امثال روحانیون اسلامی بود شما الان باید گوشه خونه میشستید و ظرف میشستید و بچه داریتونو میکردید! تو عصر قاجار زنها هیچ حقی نداشتن و روحانیون هم همگی موافق بودن و اگه زنها 2 زار حق و حقوق پیدا کردن تحت تاثیر حکومت رضا شاهی بود که به زنش میگفت بدون روسری بریم حرم هر آخوندی هم که زر زد دهنشو سرویس میکنم! تحت تاثیر حکومت محمد رضا شاهی بود که نیروهای گاردش آخوندا رو از بالای مسجد پرت میکردن پایین! وقتی که شاه حق رای به زنان داد خیال نکنید فقط خمینی اعتراض کرد بلکه روحانیون میانه رو و نزدیک به حکومت مثل شریعتمداری هم اعتراض کردن. چرا؟! چون پیامبر عزیز شما گفته با زنان مشورت نکنید در زنان سستی و ضعف هست! وقتی در ایران پر افتخار ساسانی پادشاه مرد و یک زن ملکه شد پیامبر عزیز شما گفت قومی که زنی رهبرش بشه گمراه میشه حال آنکه آنجلا مرکل صدر اعظم آلمان داره بزرگترین اقتصاد منطقه یورو رو اداره میکنه و آلمانی ها هم گمراه نشدن و دارن با سرعت پله های ترقی رو طی میکنن در حالی که در مملکت آقا امام زمان به این فکر میکنن که 10 سال دیگه تازه بشن بهترین اقتصاد بین کشورهای بدبخت خاورمیانه!
یک مقدار چشماتونو باز کنید حالا که به این فروم اومدید راجع به دینتون تحقیق کنید برید زندیق درسته لحنش تنده ولی نویسندش چرت نمیگه یا حداقل خیلی کم میگه. من مکبر مسجد محلمون بودم حافظ جزء 30 بودم از 7 سالگی نماز میخوندم اونم نه مثل اکثر ملت سرسری که زودتر برم به کارای دیگم برسم بلکه شمرده شمرده و طولانی و خیلی فکر میکردم به خدا نزدیکم و احساسش میکردم ولی فهمیدم که اینها همه توهمه! اگه خدا میبود خیلی چیزا باید نمیبود که هست و من به اینها توجه نمیکردم. چرا؟! چون بچه بودم! تقریبا من وقتی از بچگی دراومدم دین و خدا و پیغمبر رو کنار گذاشتم. (18 سال و 9 ماهگیم) الان هم 100 درصد راضی هستم که به هیچ دینی و خدایی باور ندارم و دنیا رو همونطور که هست میبینم نه اونطور که دوست دارم باشه.