07-13-2015, 03:15 PM
"بسم الله الرحمن الرحیم أأتخذ من دونه آلهة ان یردن الرحمن بضر لا تغن عنی شفاعتهم شیا و لا یتقذون ""به شناسهء خداوند مهرگستر خیلی مهربان آیا چندگیرم از جدایش خدایانی اگر می خواهد مهرگستربه آسیبی نباشد بهره مند می کند باره ام میانجیگریشان چیزیُ هم نباشد رها می کنند"
سارا نوشته: رهبر شما با رای رفسنجانی انتخاب شد مگه نه؟ دیگه این قضیه اظهر من الشمس است. پس امام زمان در انتخاب رهبر نقشی نداشته ! خب چطور میشه این فرد رو نایب امام زمان دانست؟ آیا این توهین به حضرت مهدی نیست ؟؟ خیلی از مردم جهان اصلا نمی دانند کشوری بنام ایران وجود داره که حالا بیایند از رهبر فرزانه اش (!) اطاعت و پیروی کنند. شما معلوم است که تا بحال پایتان را از ایران یا بلاد اسلامی آنطرفتر نگذاشته اید. کمی بیشتر سفر کنید بخصوص به بلاد کفر، کمی بیشتر مطالعه کنید ، کمی بیشتر تفکر کنید.نمی خواهم خودستایی کنم راستش جز خداوندُ بنده اید که سودی بهتان نمی رسانند ،مهدی ساختید آماده حضرتش کردید جایی که آفریننده مان بِهِمان چنین نگفت بایستی یکپارچه خداوندُ بنده باشیم که بهمان چشم گوش زندگی داده نه دیگرانُ که نشانی ندارند،خداوندا من را که خوار پیش توام گریان از همه دست کشیدم بپذیر