نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شعار "مرگ بر یهودی" در تظاهرات امروز!

m@hdi نوشته: من چه گندی زدم به این مملکت؟! من اگر گندی زدم به زندگی خودم زدم.
خب شکر خدا که کسخلی شما از نوعی بوده که نتونستی به مملکت صدمه ای بزنی. البته اگر از کارهایی که کردی مثل چاقو چاقو کردن دختر مردم بگذریم. میدونی الان دختره از اون موقع چی سرش اومده؟ شاید از نظر روانی مشکل پیدا کرده باشه. همینطور خانوادش. همینطور از نظر مالی بهشون خسارت خورده. حساب کن جای چاقوها روی بدنش مونده بالاخره یه دختره فردا چطوری میخواد ازدواج کنه؟ این همه مشکل رو تو یک نفر ایجاد کردی واسه دیگران اونم با دلایل مسخره و دیوانه وار. میتونستی بیشتر هم ایجاد میکردی لابد!

نقل قول:اگه خونه عمم رو بعد فوتش اجاره بدم ماهی 1 میلیون بگیرم 1 واحد خونه هم دارم نیاز به دادن اجاره خونه ندارم بعلاوه بابام هم بمیره 1 میلیون حقوقش به من برسه خب با خونه و ماهی 2 میلیون حقوق چیکار میتونم بکنم وقتی هیچ چیزی تو این دنیا برای من لذت بخش نیست؟!
دیگه مشکل خودته من نمیدونم.
من که دارم زندگیم رو میکنم واسه خودم سرگرمی و دلخوشی سالم و کم هزینه پیدا کردم به همین هم راضیم چون میدونم همینش هم غنیمته. حالا شما میگی از هیچی لذت نمیبری و مشکل روانی داری دیگه هرجور خودت دوست داری گفتم که اول و آخرش بود و نبود شما برای کسی مهم نیست تنها کسی که میتونه به تو کمک کنه دلسوز شما باشه خودت هستی.

نقل قول:خودکشی غلط نیست بلکه آخرین راه حله من هم راه حلی جز خودکشی نمیبینم. شاید بعد از مرگ زندگی فعلیم رو دوباره تکرار کنم حداقل 3 سال سختی میکشم 22 سالش بد نیست.
منکه بهت هشدار دادم حالا دیگه خودت میدونی.
شایدم اون منابع درست میگفتن و خودکشی کردی و بخاطرش رنج بیشتری کشیدی آخرش دوباره هم برگشتی به دنیا محکوم به یک زندگی بدتر شدی بدون اینکه قدرت خودکشی کردن دوباره رو داشته باشی.
پاسخ

پیام‌های این موضوع