m@hdi نوشته: بله ولی کسخل ترین و عوضی ترین مردم شدن حاکمان ما!
بنظرم اغراق میکنید.
اینا هم کم و بیش همون مردم هستن. حالا خب هرکس میرسه به قدرت دستش باز میشه وقتی فرصت دزدی و فساد پیدا میکنه خب اون موقع بیشتر بروز میده عملی میکنه طبیعتا!
اینا همون مردم هستن. همه یکی هستن.
ضمنا من فکر نمیکنم واقعا همهء مسئولین آدمهای بدی باشن. اگر اینطور بود وضع ما الان از اینم بدتر بود، کما اینکه در پاکستان و حتی همین افغانستان که اینقدر میگن در حال پیشرفته بدبختی و فساد گسترده ای هست من خودم توی فیسبوک از زبان و اخبار خودشون دیدم.
نقل قول:برادر من دفترچه تامین اجتماعی داره سرما خوردگی ساده گرفته از هزینه داروهاش 10 هزار تومن سهم اون شده! به این میگن دفترچه بیمه؟!
اخیرا عکس OPG برای دندون گرفتم شد 35 هزار تومن. یادم رفته بود دفترچم رو ببرم اگر برده بودم 15 تومن کم میشد. بالاخره همین 15 تومن هم پول مفته دیگه و از هیچی خیلی بهتره.
بعدم بله در یکسری چیزها بیمه شونده سهم قابل توجه یا عمده رو میده ولی در بعضی چیزها هم اینطور نیست و احتمالا در مخارج بیمارستان و هنگفت تر اینطوره. چون اخیرا یکی از همکاران خودمون رفته پلاتین عوض کرده دوستش میگفت که کلا ازش 70 هزار تومن گرفتن با همین دفترچه بیمه سلامت که بدون اون خداد تومن باید پول میداد.
نقل قول:شما داخل ایران نیستی که ببینی مردمی که بیماری صعب العلاج دارن بخاطر هزینه های درمانی فرش زیر پاشون رو هم میفروشن بعد شما میگی وضعیت خوبه؟!
بله خب دارن روی این مسئله کار میکنن و ظاهرا بهبودهای قابل توجهی حاصل شده دیگه!
توی رسانه ها هم همش دارن میگن. سهم بیمه شده ها در خیلی از مخارج به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کرده. حالا شاید یکسری موارد هنوز شامل نشده باشن یا استثناء باشن.
نقل قول:مردم مفتخور نبودن که بعد از انقلاب شدن! محرما بیا بیرون ببین بخاطر یه غذا خودشونو جر میدن! تو پاسدازان ترافیک سنگین شده بود بعد نیم ساعت رسیدیم اون جلو فکر میکنی چی دیدیم؟! داشتن شیر کاکائو میدادن ملت مفتخور بخاطر شیر کاکائو ترافیک سنگین درست کرده بودن! انقدر فحش و دری و وری شنیدن که ول کردن رفتن وگرنه معلوم نبود چی میشد!
واقعا فکر میکنی همه این ملت اینقدر گشنه هستن؟ اگر نگم اکثریت، ولی خیلی از همین افراد گشنه نیستن که هیچ وضعشون هم خوبه. پس این کرم و مشکل و کسخلی و عوضی بودن و سوء استفاده چی بودن توی خود ملت بوده و هست. حالا ج.ا. این وسط اشتباهاتی کرد و ضعف اقتدار و سیاست و غیره داشته و این مردم هم از فرصت استفاده کردن و نقاط ضعفشون رو اومد.
نقل قول:عزیزم قانع نباش! اگه انسان قانع بود پیشرفت نمیکرد! به قول یکی حرف خوبی میزد میگفت اگه به مسلمونا بود کولر هیچوقت ساخته نمیشد! چرا؟! چون میگفتن خواست خداست که هوا گرم باشه باید تحمل کنیم! اما غربیها کولر رو درست کردن چون به این چرت و پرتا اعتقاد نداشتن بعدش ما مسلمونا چیکار میکنیم؟! میریم قرآن و سنت رو زیر و رو میکنیم میگیم اه! بیا معجزه! اینجا گفته بشر یک روزی کولر میسازه پس اروپایی ها بیاید مسلمون شید!
ببین دوست عزیز، من اگر هر طوری فکر و زندگی میکنم بر اساس واقعیت های خودم بر اساس شرایط و توان و علایق و خواسته های شخصی خودم و ظرفیت محیطی و امکانات خودم بوده و هست. این قناعت بخاطر محدودیت های واقعیه و نه چیزی که بگی میتونستم خلافش رو به این راحتی ها داشته باشم اما خودم انتخاب کردم و بخاطر طرز فکر و توهمی چیزی قانع شدم. مطمئن باش اگر میتونستم، شرایط محیطی و شخصی اون بقدر کافی مساعد بود و بنظرم در برابر هزینه ها و تاوانش صرف میکرد، تلاش میکردم و چیزهای بیشتری میخواستم و بدست میاوردم. ولی در دنیای واقعی خرد و عقل و تجربه به من نشون داد که باید در یکسری مسائل قانع باشم و اینطوری برام بهتره و درست تره. وگرنه من مثلا در جاییکه امکانش هست و مشکلی نداره به کم قانع نیستم اصلا حد و حدودی هم تقریبا قائل نیستم مثلا توی علم و یادگیری و دانش و توانایی و بطور کلی قدرتهای اصیل و درونی که گفتم. هرچی بیشتر بهتر. اصلا یک دلیل اینکه توی موارد دیگه قناعت پیشه کردم این بود که قدرتهای اصیل و درونی رو ترجیح دادم و دیدم بهتر و ضروری تر هستن اما منابع کافی و واقعیت های لازم طوری هستن که نمیتونم همزمان دنبال همه چیز برم با یک میزان.
نقل قول:بله وضعیت ما از همسایه هامون بهتره ولی مگه زمان شاه وضعیتمون از همسایه هامون بدتر بود که انقلاب کردیم؟! انقلاب کردیم که بیشتر پیشرفت کنیم. انقلاب کردیم که آزاد بشیم. انقلاب کردیم که مثل اروپا صنعتی بشیم. ولی مملکت رو دادیم دست یه عده ای که شهر آرمانیشون مدینة النبیه وضعیتمون هم شده این! وضعیت هم تغییر نمیکنه تا انقلاب بعدی.
خب اینا که میگی نهایت Fact هستن و چیزی که دیگه کار از کار گذشته اشتباهی اگر بوده شده و در حال حاضر من و شما کار زیادی ازمون برنمیاد دربارش. باید زندگی خودمون رو بکنیم بر اساس شرایط جاری واقعی فکر کنیم و تصمیم بگیریم و روش زندگی خودمون رو انتخاب کنیم. در حد خواست و توانایی واقعی خودمون ادعا و هدف و عملکرد داشته باشیم. چیزی که بتونیم از پسش بربیایم چیزی که بتونیم پای مسئولیتش بیاستیم چیزی که بتونیم فردا ازش دفاع کنیم حتی اگر اشتباه کرده باشیم بتونیم تاوانش رو بپردازیم.
حکومت شاهنشاهی هم کی میگه مشکل نداشته بدبختی فقر فساد توش نبوده؟ تازه حکومت خطرناکی هم بوده چون دست یک فرد یا نهایت یک گروه و خانواده های معدودی بوده.
ضمنا بقول طرفی میگفت الانه حداقلش اینه که تصمیمات مملکت در تهران گرفته میشن و نه مثلا در آمریکا.
نقل قول:من اون دختر رو زدم تیکه پارش کردم که مستمری بگیرم؟! من این کارو کردم تا اون بمیره و منو اعدام کنن که نشد. برای اینکه 4 شاخت کنم میگم عمه پیر من چند صد میلیون دارایی داره که بعد مرگش میخواد به من و برادرم برسونه چون خودش بچه نداشته و ما رو خیلی دوست داره ولی من دنبال چیم؟! دنبال اینم که خودکشی کنم! احمق نیستم میخوام بگم که تو ذهن من یه چیزای دیگه ای میگذره.
ببخشید ولی خب تو هم کسخلی دیگه! یکی از همون کسخل هایی که میگم ایران زیاد داره و امثال شما کم گند نزدید به این مملکت بعد همه رو میندازید گردن اسلام و جمهوری اسلامی.
حالا دیگه اگر ایراد فنی داری ژنتیک روانت جاییش خرابه من نمیدونم، ولی این تفکر و رفتاری که تو داری بنظر من معقول و پذیرفتنی نیست به هیچ وجه آدم عاقل این کار رو نباید بکنه آدم درست و حسابی نباید بکنه.