05-04-2015, 07:26 AM
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
" وإن جادلوك فقل الله أعلم بما تعملون ( 68 ) الله یحكم بینكم یوم القیامة فیما كنتم فیه تختلفون ( 69 )"
"هم اگر بگومگو کردنت باز بگو خداوند داناتری به چه انجام می دهید است 68خداوند فرمان می راند میانتان زمانی برپاشدنست در چه بودید درش رودررو چند هستید69"
دو که این نیست من برای هر گفته یا کار باورمندان نادرست بوده یا نادرست ازشان شنیدند بیایم کنار ناباوران به خداوند, خداوند میان همه فرمان می راند اگر کار نادرستی انجام دادیم همیشه دوست باورمندانم که خداوند را پذیرایند
روش یا سنت مزخرف نیست تنها چون کمی از زمانش گذشته شاید نشود درست ازش برداشتی کرد تازه در سخن خداوند بارها گفته پیامبران کارهای ناسنجیده ای ازشان سرزده باز روی به خداوند می آوردند
سه که نادکتر سها چون نام خداوند نیاورده ارزشی برای گفته اش نمی دانم پیشتر چیزهایی گفتم
پناه بر خداوندی که گناه همباز گذاری بهش را نمی بخشد هم درودی بر باورمندان
" وإن جادلوك فقل الله أعلم بما تعملون ( 68 ) الله یحكم بینكم یوم القیامة فیما كنتم فیه تختلفون ( 69 )"
"هم اگر بگومگو کردنت باز بگو خداوند داناتری به چه انجام می دهید است 68خداوند فرمان می راند میانتان زمانی برپاشدنست در چه بودید درش رودررو چند هستید69"
m@hdi نوشته: اولا که چرا دروغ میگویید؟! بنده در سال 88 زمانی که مسلمان بودم و به سایت زندیق آمدم و مطالب ضد اسلامی این سایت رو خوندم یادمه اوایل همیشه به منابع رجوع میکردم چون به نویسنده اعتماد نداشتم ولی بعد از مراجعات مکرر وقتی دیدم نویسنده دروغگو نیست دیگر مراجعه نکردم. بنده جلد 6 تاریخ طبری را از همان سایتی که گفتید دانلود کردم (irpdf.com) لطفا بروید صفحه 2408 زیر قسمت "توقف امیر مومنان" نوشته:یک که دروغ نگفتم رفتم پایینترهاش را خواندم به گفته ای سرسری گذشتم
"ای مردم کوفه! شما شوکت عجمان و شاهانشان را ببردید و جماعتهاشان را پراکندید که میراث آنها به شما رسید ...."
میبینید؟! امیر مومنان علی نگفته شما شوکت کفار را ببردید گفته شما شوکت عجمان یا همان ایرانیان را ببردید! در کلام علی مشخص است که تفکر نژاد پرستانه وجود دارد نه تفکر هدایتگرایانه که اگر بود همانجور که در پست قبلی گفتم سخن میگفت نه به این شکل. از نظر علی میراث ما ایرانیان هم به اعراب رسیده! زهی خیال باطل!
دوما اینکه میگویید من قرآن را دارم و کافیست مزخرفی هست که همه مسلمانان وقتی به سراغ سنتشان میروند میگویند و برای من چیز جدیدی نیست! هرچند که قرآن هم به تنهایی پر از اراجیف هست (رجوع به کتاب نقد قرآن دکتر سها کنید) ولی وقتی آدم سراغ سنت برای درک بهتر میرود پی میبرد که اسلام مزخرفترین دین تاریخ بشریت هست!
پس اسلام تشکیل شده از قرآن و سنت. این دو از یکدیگر جدا شدنی نیستند. شاید پای منبر آخوندهای حیله گر هرچی که منطقی هست را مستند و هرچی که منطقی نیست را بدون سند بنامند ولی انسان محقق با این حرفها سرش کلاه نمیرود مگر کسی که دوست دارد احمق بماند.
دو که این نیست من برای هر گفته یا کار باورمندان نادرست بوده یا نادرست ازشان شنیدند بیایم کنار ناباوران به خداوند, خداوند میان همه فرمان می راند اگر کار نادرستی انجام دادیم همیشه دوست باورمندانم که خداوند را پذیرایند
روش یا سنت مزخرف نیست تنها چون کمی از زمانش گذشته شاید نشود درست ازش برداشتی کرد تازه در سخن خداوند بارها گفته پیامبران کارهای ناسنجیده ای ازشان سرزده باز روی به خداوند می آوردند
سه که نادکتر سها چون نام خداوند نیاورده ارزشی برای گفته اش نمی دانم پیشتر چیزهایی گفتم
پناه بر خداوندی که گناه همباز گذاری بهش را نمی بخشد هم درودی بر باورمندان