03-31-2015, 05:30 PM
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان "تری کثیرا منهم یتولون الذین کفروا لبئس ما قدمت لهم انفسهم ان سخط الله علیهم و فی العذاب هم خالدون 80 المائده" "می بینی فراوانی ازشان سرپرست می گیرند کسانی رویگردانیدند تا برای بدترین چه پیش فرستاد تا برایشان تنهاشان که خشم گرفت خداوند برشان هم در ناگوارا آنها پیوسته هایند 80 خوان"
Aquarius نوشته:چرا هی می آیید در جستارهای آغازیده با رویگردانان گفته می گذارید آنهم همش زبان اینگلیسی اینها چه سودی به ما می رساند خداوندی که ما را آفرید به زبان عربی برایمان نوشتار آورد آیا خواری دارد پی اش برویم همچنین گفته هر فرستاده ای با زبان خودشان فرستادیم که آشکارشان کندشان چیست فرودآوردهء خداوند آیا این هم خواری دارد نمونه از گفته های مردمان برون مرزی می آورید که آنها آیین فرمانبرداری اسلام را دوست داشتند مانند کسی که بگوید من انار یا پیاز یا گوشت خوردن فلانی را دوست دارم باز یکبار هم نشده لب به خورشش بزند از لاغری مرده شما هم به دید من نزدیک به آیین فرمانبرداری اسلام نمیشوید تا ناآگاهید آن چیست همانگونه در جستارهای آغازیدهء من نه یک دیدگاه دارید بگویید بد یا خوب است خداوندا تو بسی که تکیه برت کردمKurt Godel- [ATTACH=CONFIG]4636[/ATTACH]