11-07-2010, 07:13 PM
Havadar_e_Democracy نوشته: درسته منم موافقم البته توقع اینکه موسوی یا کروبی بیان همچین حرفی رو بزنن بیجاست.هم از نظر طرز فکر و هم از نظر محدودیت هایی که داشتن و دارن!! ولی به طور کلی میگفتن که مردم حق دفاع از خودشون رو دارن!! اما در نهایت حتی اگه مردم دفاع هم میکردن از خودشون سرنوشت این جنبش سبز بهتر از چیزی که الان شده نبود!! علتش همون بود که گفتم.مردم در اثر جوگیر شدن و بدون برنامه اومدن بیرون!!! رهبری هم در کار که نبود یعنی بود یه چیزایی اما یا جراتشو نداشتن یا اینکه میدیدن دیگه در این حدم نمیخوان تغییرات ایجاد بشه و ترسیدن از دستشون در بره برای همین کار خاصی نکردن الا بیانیه دادن و این چیزا...
یادم همون روزا این نوری زاده اومد به به و چه چه از موسوی که بله 25 خرداد میتونست مردم رو هدایت کنه به سمت صدا و سیما یا کارای دیگه بکنه اما درایت به خرج داد!! اینم از خارج نشین های ما...
یعنی خود این موسوی و کروبی هم کم کمک نکردن به خوابیدن اعتراض ها!! شاید بعدن بفهمیم حقیقت چی بوده....
موسوی و کروبی که تابلو هست با خود رژیم هستند و تمام بیانیه ها و حرکاتشون طوری بود که مردم رو منزوی کردند و کنار زدند این قایم باشک بازی های الانشونم به خاطره اینه که باز مردم داغ نکنند و کم کم همه چیز رو آروم میکنند .
هدف حکومت نمایش انتخاباتی بود (چون میدونست همه تحریم میکنند) که خیلی خوب انجام داد حالا توی محاسباتش اشتباه داشت و باعث شد شلوغ پلوغ بشه کشور که بعد همین مهره های از فیلتر رد شده ی خودش رو علم کرد و همه چیز رو آروم کرد ، البته سرکوب شدید فراموش نشود . حالا هم خودشون رو باد کردند که با وجود بیشتر از 90% مخالفت با حکومت در کشور ما داریم مقتدرانه حکومت میکنیم و دیکتاتوریم و این حرفها !
من قبلن هم گفتم : تنها دست آورد سبز ها این بود که به دنیا نشان دادند حکومت ایران بر خلاف آنچه تا قبل از انتخابات پارسال دنیا فکر میکرد منتخب مردم ایران نیست و گرنه هیچ چیز دیگه ای نداشته .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری