03-15-2015, 10:24 PM
Agnostic نوشته: من قبلا گفته ام منظورم سوسیال دموکراسی است شما از کمونیسم صحبت می کنی. من به عقیده شخص برنامه نویس کاری ندارم وقتی دارد آن را رایگان می گذارد برای دانلود یا کد را انحصاری نمی کند اصلا به کاپیتالیسم منفعت طلب که پول ندی حتی جواب سلام را نمی دهند شباهت ندارد ولی به سوسیال دموکراسی شبیه است. همینطور وقتی یک آتئیست به فقیر پول می دهد هدفش جواب به وجدانش و نوع دوستی است ولی مسلمان به هدف کسب حوری و آب کوثر و قصر در بهشت به فقیر پول می دهد این دو کارشان شبیه هم است ولی دزد سرگردنه به هر نیتی که باشد جیب فقیر و غنی را می زند و اصلا شباهت ندارد.
1 - سوسیالیسم = کمونیسم!
2 - برنامه آزاد به هیچ عنوان به هیچ شاخه ای از سوسیالیسم شباهت ندارد! پیشتر هم گفتم دلیل متن باز بودن امکان توسعه بیشتر و معروف شدن جهت تبدیل شدن به یکی از همان کاپیتالیست جماعت است!! از گوگل و مایکروسافت و اپل و ... کاپیتالیست تر نداریم ولی همینها هر کدام یک برنامه متن باز گنده منده برای خودشان دارند. دلیل چیست ؟! کسب درآمد بیشتر.
دنیای نرم افزارهای آزاد برعکس یک دنیای کاملن ضد سوسیالیستی و کمونیستی هستش!!! در کمونیسم حاکمین با شارلاتان بازی و نام بردن از ملت سعی در انحصاری کردن همه چیز برای خودشان دارند و حتا به مدل مو و لباس مردم هم کار دارند!!! برعکس در کاپیتالیسم هدف تنها و تنها افزایش و حفظ سرمایه هستش!!! و هیچ ایدئولوژی و افراط و ... ای به جز حفظ سرمایه پشت سرش نیست. برای همین مادامی که شرایط حفظ سرمایه باقی باشد دست شخص باز است تا هر روشی را پیاده کند! (برخلاف ایده های سوسیالی) به همین جهت است که کاپیتالیسم بسیار پویا ، پولساز و البته مترقی است برعکس هر ایده سوسیالی دیگری.
درسته که سوسیال دموکراسی که شما ازش تنها حرف میزنید و من درش زندگی میکنم! جهنم کمونیستی نیست! ولی بهشت کاپیتالیستی هم نیست. وقتی مجبور شدید 53% از درآمدتان را مالیات بدهد و موقعی که نیاز جدی به خدماتی که برایش مالیات دادید پیدا کردید و گفتند شامل حالت نمیشود چون زیادی جوانی! چون زیادی پیری! چون فلان سال فلان قانون بوده الان نیست یا اصلن همه چیز درست بود ولی کارمندی که میبایستی کارت را انجام دهد یک آشغال عوضیست و هیچ پشتیبانی قانونی هم ندارید و قانون به شما هیچ کمکی نمیکند و هیچ وکیلی هم حاضر نمیشود علیه این نهادهای سوسیالی! برای شما اقامه دعوا کند تازه میفهمید چه گندیست!!!
در همین کشورهای سوسیالی اگر یک نهاد دولتی ناگهان به منزل یا محل کار شما بریزد و همه چیز را زیر و رو کند و بزند همه خانه و زندگی شما رو داغونه کنه و بعدش معلوم بشه اشتباه شده هیچ خسارتی بهتون پرداخت نمیشه!!! در صورتی که در جهان کاپیتالیستی شما نه تنها اجازه دارید شکایت کنید بلکه کلی وکیل دست به سینه وایساده تا به شکایت شما رسیدگی کنه و حق و حقوق شما رو بگیره!!!!
به قول قدیمی ها آوای دهل شنیدن از دور خوش است گرامی.
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری