01-16-2015, 11:07 AM
m@hdi نوشته: اما بحث اعجاز عددی را به عنوان سوالی مطرح کردم که هنوز بی جواب مانده.من یادم میاد همین میلاد خودمون در یک جایی یک روابط عددی از یک متن غیر قرآنی استخراج کرده بود. سوال اینه که این اعجاز ریاضی و عددی دقیقن ناظر بر چه اموری هستند؟ اینکه بعد از 14 قرن و اختراع کامپیوتر به دست نامسلمانان بشه بیشتر این روابط عددی رو استخراج کرد مطمئنن منظور و هدف پدید آورنده اون معجزه نمیتونسته باشه. این بسیار ساده لوحانست.
ولی غیرواقعی بودن این روابط اونجاست که تقسیم ها و ضرب ها و تنظیم این روابط اصلن بر اساس یک نظام روشن و معنی دار صورت نمیگیره. مثلن همین رکعت های نماز یومیه رو شما بر چه اساسی کنار هم قرار دادید و یک عدد ازش خارج کردید؟ چطور 24434 معنی دار شده؟ خیلی معنی دار تر بود اگه اونها رو با هم جمع میکردید. اونقوت عدد اول 17 بدست میومد و میگفتند خب عدد اول شده و بر هیچ چیز بخش پذیر نیست و این نشان دهنده اینه که نباید نماز رو ترک کرد! (شوخی)
اصلن مضحک ترین اعجاز عددی همینی بود که شما گفتید! من هیچ جا اینو ندیدم. بعدش هم چرا به 19 تقسیم کردید؟ 19 نشان دهنده چی هست؟ صرفن چون بر 19 بخش پذیر بود تقسیمش کردید؟ بالاخره یه جوری با ضرب و زور هم که شده باید معنی به این روابط داده بشه دیگه درسته؟
m@hdi نوشته: 2-کلمه ساعه 48 بار:ساعة همیشه به معنی ساعت یا زمان نیست. گاهی به معنی "گاه" بکار میره. خب فرض کنید "گاه" 48 بار تکرار شده باشه.
m@hdi نوشته: در قرآن آمده است و یک مسلمان در 48 ساعت 68 بار سجده میکند.میگم که بالاخره باید یه جوری یه روابط معنی داری از اینها بیرون کشیده بشه. المسجد هم که بعنی همون مسجد یا هست در این روابط جمع شده تا کل این نظام معنی دار بشه. اصلن کلمه المسجد بصورت مضاف مضاف الیه «المسجد الحرام» بکار رفته که با منظور شما که سجده باشه به هیچ وجه سازگار نیست دوست عزیز. همینطور بقیه شکل های نکره یا معرفه مسجد.
m@hdi نوشته: آیا هنوز هم این روابط بی معنی هستند؟!به نظر خودتون واقعن معنی داره که تعداد ح و م رو در سوره هایی با هم جمع کنیم و از اینکه بر 19 بخشپذیر هست به شگفتی فرو بریم؟ من هنوز نفهمیدم این 19 چیه که شما میگید؟ تعداد حروف بسم الله؟ خب چرا تعداد این دو حرف در 7 سوره باید بر 19 بخشپذیر باشه؟ معنی این کار چیه؟ بعدشم 113 چیه؟
فکر میکنم این حرف ها جز در وبلاگ های بسیجیان چشم و گوش بسته پیدا نمیشه. واقعیت اینه که این روابط و نتایج ناظر بر هیچ امر واقعی نیست. اینکه شما عدد 24434 رو در آوردید یه امر ذهنیه. باز اگه 17 رو یه کاریش میکردید عینی تر بود تا اینکه اینها رو کنار هم قرار بدید ببینید چی از توش در میاد. من هتا اگه بخوام این امور رو بعنوان یک فرد بی طرف بررسی هم کنم نخست به این مساله میرسم که خب که چی؟
نقل قول:اﻋﺠﺎﺯ ﺩﺭ " ﺍﺗﻞ ﻣﺘﻞ ﺗﻮﺗﻮﻟﻪ"
ﺩﺭ ﺟﻤﻠﻪﯼ ﺍﺗﻞ ﻣﺘﻞ ﺗﻮﺗﻮﻟﻪ، ﺣﺮﻑ "ﺕ " ﭼﻬﺎﺭ ﺑﺎﺭ ﺗﮑﺮﺍﺭ
ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ 4 ﻓﺼﻞ ﺳﺎﻝ ﺍﺳﺖ.
ﺣﺮﻑ " ﻝ" 3 ﺑﺎﺭ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﻣﺎﻩﻫﺎﯼ ﻫﺮ
ﻓﺼﻞ ﺍﺳﺖ.
ﺍﺯ ﺣﺎﺻﻠﻀﺮﺏ ﺍﯾﻦ ﺩﻭ 3*4=12 ﺗﻌﺪﺍﺩ 12 ﻣﺎﻩ ﺳﺎﻝ ﺑﺪﺳﺖ
ﻣﯽﺁﯾﺪ، ﻭ ﻣﻬﻤﺘﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺗﻤﺎﻡ ﺣﺮﻭﻑ "ﺍﺗﻞ ﻣﺘﻞ
ﺗﻮﺗﻮﻟﻪ " 12 ﺣﺮﻑ ﺍﺳﺖ.
[COLOR="royalblue"]
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
[/COLOR]جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی