12-22-2014, 12:25 PM
kourosh_iran نوشته: در این دنیا هم تا چیزی رو خودت واقعا نفهمیدی و بهت ثابت نشده 100% قبول نکن.
اگر توجه میکردید راجع به آن جدول و تعداد تکرار دنیا و آخرت لینک دادم. آن جدول را خودم تست کردم که زمان برد ولی صحیح بود. در مورد تکرار حروف مقطعه هم کافیست به سایت تنزیل بروید و یکی یکی 14 حروف مقطعه را جستجو کنید و تعدادشان را با یکدیگر جمع بزنید و میبینید که عدد به دست آمده بر 19 بخش پذیر است. در مورد تعداد تکرار "ط" قبل و بعد از سوره طه از سایت پارس قرآن استفاده کردم و حرف "ط" را در حالی که ترجمه انگلیسی را انتخاب کرده بودم جزء به جزء با استفاده از finder کروم شمارش کردم و تا سوره طه در جزء 16 تعداد "ط" 636 بود و بعد از کلمه "طه" تا پایان قرآن هم 636 بود.
من چون آدم شکاکی هستم هیچ چیزی تا به خودم اثبات نشده به عنوان ادعا مطرح نمیکنم و در این 4 موردی که گفتم شک نکنید و اگر شکی دارید کمی حوصله به خرج بدهید و ادعاها را بررسی کنید و وقتی بهتون ثابت شد اگر کاملا "بی طرف" باشید میفهمید که این ادعاها عادی نیستند و تاکنون در کتب دیگر من ندیدم اگر شما دیدید مثال بیاورید وگرنه با منطق و خرد با آنها برخورد کنید و براحتی نزنید زیر همه چی.