12-20-2014, 03:01 PM
sonixax نوشته: اینها فقط آمار و ارقامه و البته وحشتناک!!!
حقیقت از این هم وحشتناکتره!!!
1 - شما در آلمان فقط مالیات پرداخت نمیکنید! هزینه های اجتماعی و ... رو هم باید پرداخت کنید که البته در یکی از لینکها آمده بود.
2 - شما میتوانید به شکل قانونی مالیات پرداخت نکنید اگر صاحب شغل باشید! چگونه ؟! برای شغل خود مخارج اضافی بتراشید و بنویسید به پای هزینه های کاسبی! همان مقدار از مالیاتتان کم میشود کاری که خیلی ها میکنند. مثلن میروند برای چلوکبابیشان پورشه کاررا لیزینگ میکنند میگویند برای کارمان است !!!!!!!!!!! ولی تنها ازش استفاده شخصی میکنند. البته پورشه در چلوکبابی چه کاربردی داره من موندم
3 - قشر کم درآمد تر در حقیقت مالیات سنگین تری پرداخت میکند با اینکه نرخ مالیاتی کمتری دارند! چگونه ؟! تا 450 یورو حقوق در ماه در آلمان معاف از مالیات هستش! (Aushilfe) که در این لینکها من ندیدم در باره اش صحبت شده باشه!! اگر شما فقط و فقط 1 یورو از این میزان در ماه بزنید بالا اون وقت پایین ترین کلاس مالیاتی در کنار سایر هزینه هایی که دولت بر میداره شامل حالتون میشه که میتونه تا تصف و حتا بیشتر از این درآمد رو ازتون بگیره!!!
تمام آنچه خواندید تنها و تنها مالیات بر درآمد بوده! یعنی شما از آن 50% و بیشتری که از پولتون مونده خوب باید برای مخارج خودتون خرج کنید! در این صورت روی هر مبلغ پرداختی باید 19% مالیات بدهید! یعنی اگر قیمت چیزی 100 یورو باشد باید 19 یورو رویش مالیات بپردازید. در مورد مواد خوراکی (نه غذاهای آماده در رستوران و ...)، آثار هنری و کتاب و ... 8% هست فکر میکنم. (پایین ترین نرخ فروش که در لینکهای شما آمده اشتباهه 16% نیست و کمتره)
پس از اونجایی که شما باقیمانده پولتان را خرج میکنید عقلانیست که این 19% را به آن 50% ای که در لینکهای شما هم آمده اضافه کنید! یعنی 69% تنها و تنها مالیات!!!! چه جالب 69 هم هست :)))
البته من یک میانگین رو در نظر گرفتم برای افرادی با درآمد شخصی! و همون طوری که میبینید میزان مالیات برای اشخاصی که خودشون کار میکنند حداقل 44% و حداکثر 57% هستش!!! ولی برای شرکتها حد اقل 29 و حداکثر 56 درصد هستش.
بگذریم! که نه اون شرکته و نه اون کاسبه هیچ کدوم این مالیات رو پرداخت نمیکنند (مگه خدایی نکرده خرند ؟!)
خلاصه داستان اینکه اگر بخواهید در این سوسیال دموکراسی مد نظر شما از قوانین طبعیت کنید و در پی دور زدن آنها نباشید حتا اگر گردش مالی شما ماهی یک میلیون یورو هم باشد آخر ماه حتا یک یورو هم نمیتونید پس انداز کنید و همیشه بدهکار خواهید بود.
خلاصه مطلب شما این است که کارمندان و کارگران بیشترین مالیات را می دهند و خرده سرمایه داران از بزرگ سرمایه داران بیشتر مالیات می دهند. بله این بد است که کارمند و کارگر چنین مالیاتی میدهند.
من نمی گویم نظام فعلی آلمان بهترین است بلکه می گویم از آمریکا بهتر است. مسلما در آلمان هم باید تغییراتی بدهند تا کارمندان کمتر مالیات بدن ولی مسئله این است که سرمایه داران فرار می کنند و این مثل دوران برده داری است که فرهنگ بهره کشی از مردم بود و کسی زشت نمی دانست اما الان زشت است و سرمایه دار به فکر آن نیست.
عمل به دستورات و قوانین اسلام ترویج فحشا و قباحت و زشتی واقعی است. رقص و آواز و سکس و برهنگی و پورنوگرافی و اختیار زن به تعدد شریک جنسی نه فساد است و نه فحشا بلکه از حقوق مسلم زنان و مردان جامعه میباشد.