12-13-2014, 08:00 PM
Agnostic نوشته: آنها نمی توانند مانع فعالیت خبری و تبلیغاتی ایران شوند چون حکومت اسلامی وکیل می گیرد و دادگاه همان کشور به نفع حکومت اسلامی رای میدهد. چون ساختار فعلی دموکراسی بگونه ای است که به تروریستها و دشمنان آزادی و حقوق بشر هم اجازه فعالیت می دهد.
بله من هم به این موضوع اشاره کردم! ولی دیر یا زود همین دادگاه ها به این نتیجه خواهند رسید که امثال جمهوری اسلامی به مانند داعش نباید حق تبلیغ داشته باشند.
Agnostic نوشته: به نظر من این آزادی دادن خطرناک نیست.
به نظر من هست! این آزادیهای موجوب تولید تروریست در داخل غرب تمدن اروپایی شده!!!
Agnostic نوشته: ولی اینکه به مسلمانان تابعیت و اقامت می دهند در آینده به ضرر اروپا و جهان خواهد شد چون مسلمانان خود را تافته جدا بافته می دانند و زاد و ولد خرگوشی دارند وفرهنگ سالم و مدرن اروپا را قبول ندارند؛ نمونه اش ترکهای آلمان است. چه بسا بعد از چند قرن یا حتی دهه تعداد ترکهای آلمان خیلی زیاد و شورش کنند و حکومت اسلامی بخواهند ایجاد کنند. به نظرم آلمان و اروپا اگر بدنبال کارگر ارزان است باید مسیحان و غیرمسلمانان را اقامت دهد.
زاد و ولد مشکل جدی نیست مادامی که محدودیت در تبلیغاتشان وجود داشته باشد!
کودکان اینها در مدارس اینجا تحصیل میکنند و در مدارس اینجا آموزش امور دینی طوری که بخواهد دین خاصی را تبلیغ کند ممنوع است و کودک خواه نا خواه از عقاید متحجرانه به دور است.
ولی مشکل اصلی مسجدها و بنگاه های نفرت پراکنی مسلمانان است در اروپا که این شیوه آموزشی را خنثا میکنند و تروریست تولید میکنند.
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری