12-01-2014, 07:07 PM
مزدك بامداد نوشته: ١- به نابرابری ها، بهره کشی ها، بیداد ها و ستم های همبودین[٢] بیشتر بپردازید و سپس انرا به دین پیوند بزنید،
نمونه بسیار ساده شده: آخوند ها و اقازاده ها هرروز فربه تر میشوند و مردم بینوا تر! این چه دینی است؟!
عزیز این نیاز به اثبات دارد که این کسانی که روز به روز وضعشان بهتر میشود در حالی که عموم مردم وضعشان بدتر میشود آخوندها و آقازاده ها هستند و منابعی که برای اثبات این مسائل هست همگی فیلترند و گردانندگان آن سایت ها همگی از نظر کاربران اسکدین (که به قول جناب razi به شدت مذهبی و ولایتمدار هستند که راست هم میگویند) بی دین و ایمان هستند و به قول خودشون خدا و پیغمبر حالیشون نمیشه و حرف های آنها را اصلا نمیخوانند چه برسه به اینکه باور کنند! نکته دیگر هم اینجاست که اگه من حرفی از این بزنم که آخوندها و آقازاده ها روز به روز فربه تر میشوند شک نکنید حساب کاربریم را مسدود میکنند و من بعد از 2 سال فعالیت در آن سایت با چند حساب کاربری مختلف این را بخوبی فهمیده ام.
به عنوان مثال من کتاب نقد قرآن دکتر سها را آن هم 200 صفحه اولش (فصل 1 و 2) را وقتی بهشون پیشنهاد دادم بخونند برای اینکه نظر مخالف را هم بشنوند (که البته دکتر سها مثل جناب آرش بیخدا لحن توهین آمیزی ندارند) در حالی که آنها خودشان من را به منابع اسلامی ارجاع میدانند قبول نکردند و میگفتند اینها فلانند و بمانند و بهانه میاوردند و به همان بهانه اصلا سراغ حرف مخالفین نمیروند و همین کار را هم در مورد استدلالات من میکنند و به من انگ های قرآنی مثل غرض و مرض و عناد و لجاجت و اینها میزنند و به حرف هایم توجهی نمیکنند. خلاصه خیلی متعصب تر از اونی هستند که فکرش را بکنید و از این نظر تنها فرقی که با وهابیون دارند این است که جلیقه انفجاری تنشون نمیکنند!
مزدك بامداد نوشته: ٢- بیشتر از اینکه به خرد مردم برگشت کنید، روی سهش[٣] ها (احساسات) انها انگشت بگذارید، چرا که
مردم ما بیش از آبکه خردمند باشند، سهشمند میباشند!
برای نمونه بدبختی های خودویژه[٤] ی مردم فرودست را برشمارید که خواننده با وی همدردی نماید، مانند
بیماری کودکشان که نذر و دعا هم هیچ اثری نکرده و پدر خانواده بیکار شده مدیران مؤمن کارخانه حقوقش را ندداند و ...
چرا؟
برای آن کودک که میگویند تقدیرش این بوده یا باید بیشتر نذر و نیاز کنند و تقوا پیشه کنند و در مورد پدر خانواده هم میگویند مدیر کارخانه اش مومن نیست و لائیکه! من واکنش هایشان را بخوبی میتوانم حدس بزنم.
مزدك بامداد نوشته: چون این مهند[٥] نیست که خدا هست یانه[٦]، دین داریم یا نداریم، مهند این است که آیا این باور ها به بهزیستی[٧]
ما کمکی میکنند یانه؟ اگر بتوانید نشان دهید که این باور، بر پاد بهروزی[٨] و خوشبختی و سرافزاری ملت
است، سخن شما به دل مینشیند و گوش می یابد.
پس نبرد مهادین[٩]، بر سر دادگری[١٠] همبودین و جنگ با مفت خوری و بهره کشی باید باشد وگرنه تنها
تازش به دین و خداباوری هیچ سودی ندارد، چون دو فاکتور بالا را که انگیزه ی دگرگونی رفتار
هومن[١١] هستند ، در نگر نمیگیرد.
در این که حکومت اسلامی و مسئولینش بر گرده مردم نشسته اند و دارند و حق مردم را میخورند شکی نیست و حکومت اسلامی از بی اطلاعی عده ای از مردم سوء استفاده کرده که توانسته خودش را سرپا نگه دارد اما وقتی که منابع کاربران اسکدین آخوندها هستند که خودشان عضوی از این سیستم هستند من چگونه میتوانم به آنها نشان دهم که دینشان ایراد دارد؟! شما نمیدانید چون با این افراد سر و کله نزده اید بنده 2 سال پیش وقتی کارم را شروع کردم وقتی چند تا ایراد واضح از قرآن گرفتم با خود گفتم الان عده زیادی از دینشان برمیگردند اما بعد از 2 سال و ارسال بیش از 1000 پست فهمیده ام که این خودشان هستند که بخوبی مصداق بارز غرض و مرض و عناد و لجاجت و اینها هستند!