11-30-2014, 07:43 PM
m@hdi نوشته: بابا من خودم عضو بسیج بودم ولایتمدار بودم حافظ جزء 30 قرآن بودم مسجد میرفتم راهپیمایی میرفتم اما وقتی که برخی حقایق را راجع به دینم و پیامبرم فهمیدم بلافاصله با اسلام خداحافظی کردم! آخه وقتی به شما بگویند فلانی از طریق بچه بازی خودشو ارضای جنسی میکنه اگه بهترین دید رو نسبت به اون فرد داشته اما مطمئن شوید این حرفا راسته دیدتون 180 درجه عوض نمیشه؟! من محمد را بهترین انسانها از همه لحاظ میدانستم با توجه به چیزهایی که به من در مدرسه و مسجد و صدا و سیمای جمهوری اسلامی یاد داده بودند اما وقتی مطمئن شدم محمد بچه باز بوده کلا با اسلام خداحافظی کردم اما در همین فروم اسکدین من تلاش زیادی نکردم برای فهماندن این مطلب به مخاطبان سایت اما در نهایت ناباوری فهمیدم که آنجا همگی این چیزا رو میدانند اما هنوز مسلمان هستند!!!شیعیان یک نکته مثبت نسبت به اهل سنت دارند و اون اینه که حداقل در تئوری فکر میکنند عقایدشون عقلانی هست. پس من حرفم رو اصلاح میکنم به این شکل که ممکن است یک فرد مسلمان مقیدی هم باشد ولی همین اعتقاد به عقلانی بودن باورش به او کمک کند. نکته دیگر این است که شما باید پارامترهای دیگر رو هم در نظر بگیرید. مثل فرض کنید دختری از نظر اعتقادی به این نتیجه برسد که حجاب ضرورتی ندارد و بخواهد بیحجاب باشد ، که دولت اسلامی مانع او است. حتی اگر این دولت هم نباشد خانواده و جامعه اسلامی مانع او هستند که شاید قدرتشان بیشتر از حکومت هم باشد در این زمینه.
این چیزی هست که مرا گیج کرده! بهت زده کرده! خسته ام کرده! دیگه دلیلی بر ادامه فعالیتم نمیبینم چون میبینم هرچقدر که ایراد از اسلام و قرآن و محمد بیرون میکشم طرف مقابلم باز محکم پای عقایدش ایستاده و عین احمق ها با اینکه میداند عقیده اش تا چه اندازه غلط است باز هم ابراز مسلمانی کرده و من را لجوج و معاند مینامد! تا همین چند ماه پیش هم بعضا افرادی بودند که در بحث هایم به کمکم میامدند و چیزی میگفتند (که البته هیچکدام از آنها در این سایت نامسلمان نشدند و قبلا نامسلمان شده بودند) اما الان تک و تنها مقابل لشگری از احمق ها قرار دارم که هرچقدر استدلال میکنم باز هم نمیفهمند یا با اینکه میفهمند دینشان ایراد دارد و پیامبرشان آدم عوضیی بوده باز هم از عقیده شان برنمیگردند!
مهم ترین مشکل فرومی مثل askdin.com این است که اکثریت مسلمان هستند و شاید هم روحیه و اعتماد به نفس بیشتری به آنها در ثابت قدم بودن در اعتقاداتشان میدهد و در طرف مقابل شما هستید که به صورت تک نفره باید با همه آنها بحث کنید و همین کافی است که شما را خسته کند.
بهترین کار به نظر من این است که در یک سایتی که وب2 باشد به صورت بخش - بخش به هر سفسطه جدید مسلمانان پاسخ داد و در بحثهای آنلاین فقط این افراد را به پاسخها ارجاع داد و یا پاسخها را برایشان کپی کرد. ادامه حیات سایتی مثل زندیق یا تازینامه هم به چنین شکلی ممکن است.