11-29-2014, 09:32 AM
m@hdi نوشته: حالا هم دلیلی برای ادامه فعالیتم نمیبینم وقتی که میبینم مردم انقدر احمق هستند و حرفهایم را نمیفهمند! هرچه هم فکر میکنم به اشکالی در کارم نمیرسم. واقعا اشکال کارم در کجاست؟!
اشکالی در کار شما نیست مهدی عزیز ... اصولا دست شستن از باوری که سال ها در تمام ارکان زندگی هر فردی حضور داشته ، به مقدار زیادی دقت ، شهامت و ریز بینی نیاز داره !! همیشه بر خلاف جریان آب شنا کردن هزینه داشته و مساوی با از دست دادن بسیاری از امتیازان بوده !!! بسیاری از مردم از این هزینه گریزان هستن ... انتظار تغییر در کوتاه مدت نداشته باشین ، بلکه نگاه تاریخی به این قضیه داشته باشید و بدونید ما نتیجه تلاش گذشتگان هستیم و این راه ادامه داره ...
کوشا نوشته: ثالثا از تلاشی که کردی و قبل از تو هم خیلی ها کردند و الآن هم عده ای مشغول به اون هستند من جمله همین تالار مخروبه و نتیجه نگرفتی و نگرفتند و نخواهند گرفت
معلوم می شه دلیل فطرت بر وجود خدا دلیل محکم و استواری است لذا لازمه یکبار دیگه این دلیل رو مورد بررسی قرار بدی.
جفنگ نگید لطفا برادر کوشا ... شما بفرمایید ترس از محیط آزاد و فیلتر کردن چنین سایت هایی به چه دلیل هست ؟ مگه نمیگید فطرت خدا جو هست ... خب بذارید همه حرفشونو آزادانه بزنن ، ببینیم نتیجه چی میشه !!
در یک رقابت نا برابر ، همینی هم که هست خیلی خوبه ... بودجه های چند صد میلیاردی برای تبلیغ دین کجا و چند سایت فیلتر شده کجا ...
کوشا نوشته: به شرط ارائه یک جای پای محکم در بیخدایی از طرف بیخدایان رو تکرار می کنم؛
فرض کنید که معارف اسلام دارای نقائصی است اما آیا مبانی خداناباوری از استحکام لازم و کافی برخوردار است که دست از آن شسته و به دامن این پناه بیاوریم؟
اول اینکه به فرض درستی حرف شما ، این میشه مغلطه "تو هم بدی" !! دوم اینکه جواب سوال شما تا حدی در این نوشتار زندیق اومده : جایگزین شما برای اسلام چیست؟ | زندیق