11-28-2014, 09:25 PM
Agnostic نوشته: منظور من هم کاپیتال دموکراسی آمریکاست.
آمریکا در مسیر اصلاح است! ولی در عین حال موفق ترین نمونه ی کاپیتالیسم هم هست. یعنی آمریکا به خوبی نشان داده که کاپیتالیسم کار میکند! فقط باید چگونگی این کارکرد تحت کنترل باشد. برای همین رفته رفته سیستم به جای اینکه ضعیف تر شود (بر خلاف ادعای کمونیستها) قوی تر و پایدار تر میشود. چون رفته رفته ایرادهایش رفع میشوند (اصلاح پذیر است) .
Agnostic نوشته: منظورم از سوسیالیست ها ، سوسیال دموکرات ها بود! سبزها و حکومت سوسیالیستی اروپا.
من در بحثها سوسیالهای کمونیست را کمونیست و سوسیالهای دموکرات سرمایه دار را سوسیالیست می نامم.
متوجه شدم
![E00e E00e](https://daftarche.com/images/smilies/emoji/e00e.png)
Agnostic نوشته: در یک برنامه اقتصادی بی بی سی نشان داد که در آمریکا سرمایه داران کمتر مالیات می دهند و کارگران و کارمندان بیشترین مالیات را می دهند (از لحاظ درصد مثلا کارمند ۴۰ درصد درامدش را مالیات می دهد و یک میلیارد مثلا ۱۵ درصد). اوباما می خواست این را اصلاح کند نمی دانم توانست یا نه.
در اروپا برعکس آمریکا هست من شنیده ام سرمایه داران تا ۸۰ درصد مالیات می دهند.
یک برنامه بی بی سی فقرای اروپا را نشان می داد که ماشین آخرین مدل و تلویزیون بزرگ ال سی دی و فرش دستباف و مبلمان شیک داشتند. این همان سیستم اقتصادی خوب است که یک فقیر بیکار چنین زندگی دارد.
نه در اروپا هم همین است! سرمایه دار همواره مالیت کمتری میدهد. چرا ؟! چون کار آفرینی میکند و به همین خاطر میتواند مخارج کارهایش را از مالیات پرداختی کم کند. حالا چه طوری مالیات کمتری میده ؟! میره به اسم شرکتش یک فراری لیزینگ میکنه و هزینه لیزینگ رو از مالیاتی که پرداخت میکنه کم میکنه! این طوری اون فراری رو تقریبن مجانی یا با قیمت خیلی کم سوار میشه!!! (این کاریه که خود من هم میکنم و برای همین الان یک کامارو دارم - مجانی هم سوارش میشم).
ولی یک کارمند نه تنها چنین امکانی را ندارد! بلکه پرداخت حق سوسیال و بیمه و ... برایش اجباریست!!! (در صورتی که برای من مثلن نیست - من نه کارمند دارم نه برای کسی کار میکنم، تک و تنها کار میکنم). بیمه ی دولتی هم استفاده نمیکنم بیمه ی خصوصی دارم که هزینه اش تقریبن برابر ولی امکانات و مزایایش ده ها برابر بیشتر است.
دلیل این فشار سنگین روی قشر کارگر همان قوانین سوسیالیستیست که دوستان کمونیست ما ازش دفاع میکنند! ولی من چون بخشی از اون سیستم نیستم و بهش وابستگی ندارم اون فشار سنگین روم نیست و راه فرار (قانونی) هم زیاد دارم - با همه ی اینها باز هم انتقال سرمایه به خارج از کشور و ادامه روند فعالیتهای اقتصادی در خارج از اروپا را ترجیه دادم و از تصمیمم هم راضی هستم.
Agnostic نوشته: در یک آمار که معتبر بود دیدم آذربایجان که زمانی مردمش مثل آذربایجان ایران اکثرا شیعه دو آتشه بودند اکنون درصد قابل توجهی بیخدا و بی دین دارد. و دیندارانش هم معتدل هستند. آنقدر که روسری به سر در ترکیه می بینی در آذربایجان نمی بینی.
ولی به جایش اوکراین و حتا خود روسیه تا دلتان بخواهد مسیحی دو آتشه دارد!
امتحان کنید! بروید به یک دیندار بگویید ریدم به قبر پیامبرت ببینید چه میکند!!!!!!
Agnostic نوشته: مثلا این قحطی زدگان بیابان۸ای آفریقا که اسکلت شدند چه کار می توانند بکنند؟؟
کاری که خیلیهایشان کردند! مهاجرت یا تلاش برای ساختن یک زندگی بهتر. بیشتر این قحطی زدگان دست روی دست گذاشته اند و منتظر کمکهای خارجی هستند!!!
اگر به آفریقا سفر کنید متوجه حرف من میشوید.
Agnostic نوشته: من در یک مجله مربوط به ۳۰ سال قبل خواندم که اروپا و آمریکا سالانه مقادیر عظیمی از گندم و سایر محصولات غذایی را در دریا می ریزند تا قیمت کالاها حفظ شود و کشورزان و دهاتی های اروپا و آمریکا ضرر نکنند.
30 سال پیش! و در اوج جنگ سرد و پروپاگاندای کمونیستها! برای تحریک عوام!
من خیلی گشتم و هیچ منبع متعبری در این باره پیدا نکردم! اگر کسی منبع معتبری در این باره داره خیلی هم خوشحال میشوم که ببینم چون این مساله برای خود من هم یک سوال است.
Agnostic نوشته: چون به نظر نمی رسد باعث سقوط قیمت بشود جون افریقا خارج مجموعه بازار جهانی است.
دقیقن به همین دلیل این مساله برای من یک سوال است و تحقیق کردم و چیزی هم پیدا نکردم!
kourosh_iran نوشته: ظاهرا درحال حاضر پیشرفت فناوری آنقدری بوده که این گفته های شما دیگر چندان صدق نمیکنند!
بنده قبلا یک تاپیک در یک مورد مشابه زده بودم: خودروهای برقی تسلا
خوب این تسلا که میفرامیید میدونید قیمتش چنده ؟ تازه دست دومش!!!
Tesla Tesla Model S 85 Performance wie NEU EU Fahrzeug als Limousine in Berching
115 هزار یورو! خوب آدم میرود فراری میخرد یک دفعه ای!
kourosh_iran نوشته: اتفاقا خودروهای الکتریکی از نظر ساختمان و قطعات متحرک (و تعداد قطعات متحرک) بسیار ساده تر از خودروهای درون سوز میباشند و به همین خاطر خرابی و هزینه های نگهداری و تعمیر آنها میتواند از خودروهای درون سوز در کل بسیار کمتر باشد.
تنها هزینه ی تعویض باتری یک اسمارت برقی حدودن نصف قیمت کل ماشین است!
kourosh_iran نوشته: تنها مسئلهء عمده ای که باقی میماند زمان شارژ باتری هاست.
در مدلهای جدید حدود نیم ساعت!
در حال حاضر بهترین نوع خودروهای Hybrid هستند که با مدت کمی راندن با سوخت فسیلی باتری شارژ شده و میتوانید سوییچ کنید! در نتیجه مصرف سوخت به شدت پایین می آید! ولی با همه اینها این ماشینها یخ، بی صدا و بی بخار هستند.
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری