11-28-2014, 08:34 AM
m@hdi نوشته: هرچه هم فکر میکنم به اشکالی در کارم نمیرسم. واقعا اشکال کارم در کجاست؟!
اولا با این پیش فرض وارد بحث شده ای که کاملا بر حق هستی و طرف مقابل باطل محض است در حالیکه هیچ دلیلی تاکید می کنم هیچ دلیلی بر حقانیت خودت نداری و تنها با توسل به یکسری توهمات انتظار داری طرف همه داشته هایی که پشتوانه عقلی و منطقی دارند رو رها کنه و بچسبه به توهمات تو
ثانیا مرجع تحول فکر خودت رو نوشته های زندیق ذکر کردی، زندیق نوشته ها یا مطالب جمع آوری شده توسط آرش بیخدا در سنین نوجوانی و دبیرستان است و تنها ممکنه روی افرادی با همین سن و سال اثری داشته باشد
مطالب زندیق بسیار سست و بی اساس و در یک کلام یک سری جفنگیاتی است که سرهم بندی شده و طرف چون سن و سالش کم بوده فکر کرده فیل هوا کرده
لذا اصلا مورد اقبال قرار نگرفت و الآن هم تبدیل به یک قبرستان متروکه شده که حتی سازنده و سازندگان اصلی اون هم رغبت نمی کنند یه سر به اونجا بزنند.
ثالثا از تلاشی که کردی و قبل از تو هم خیلی ها کردند و الآن هم عده ای مشغول به اون هستند من جمله همین تالار مخروبه و نتیجه نگرفتی و نگرفتند و نخواهند گرفت
معلوم می شه دلیل فطرت بر وجود خدا دلیل محکم و استواری است لذا لازمه یکبار دیگه این دلیل رو مورد بررسی قرار بدی.
و در آخر یکبار دیگه این مدعای خودم به عنوان یک مسلمون شش موتوره مبنی بر کنار گذاشتن اسلام و خداباوری
به شرط ارائه یک جای پای محکم در بیخدایی از طرف بیخدایان رو تکرار می کنم؛
فرض کنید که معارف اسلام دارای نقائصی است اما آیا مبانی خداناباوری از استحکام لازم و کافی برخوردار است که دست از آن شسته و به دامن این پناه بیاوریم؟