نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

وضعیت بیکاری

kourosh_iran نوشته: مطمئنی؟ چرا؟
من خودم از کار فعلیم راضی نیستم، یعنی همه چیش خوبه ولی درآمدش خیلی کمه؛ یه مدت توی روزنامه ها گشتم و تحقیق کردم ولی باید بگم بیشتر کارها یا در اصل ویزیتوری و بازاریابیه یا انواع کلاهبرداری یا استثمار یا کارهای کارگری و این حرفا اونم با حقوق کم، که با اینا آدم به جایی نمیرسه جز اینکه عمرش میگذره فقط با یک زندگی بخور نمیر.
شما چه مثالی داری از اینکه میگی راحت طلبی و بلندپروازی؟
من هیچ وقت نمیگم وضعیت کاری توی ایران بدون مشکل هست و مطمئنا نیاز به سامان دهی داره.
ولی از طرفی مشکل بیکاری تنها با انداختن تقصیر به گردن دولت حل نمیشه و کسی که تو زندگیش هدف و تارگت مشخصی برای کارش نداشته باشه محکوم به فنا شدن توی این سیستم هست.
گرچه من فکر میکنم توی این بل بشوی اقتصادی همونطور که خیلی ها آسیب میبینن خیلی ها هم فرصت های نابی برای پرش به جلو پیدا میکنن اگر و فقط اگر کمی بدونن دقیقا به دنبال چه هستن!
شغل هایی مثل ویزیتوری و پیک و این دست مشاغل کاذب همه گذری و غیر تخصصی هستن.شاید دریچه ای باشن برای کسی که تازه وارد کار شده ولی همون فرد باید بدونه راه رسیدن به یک ثبات کاری نشونه کردن یک بازار مشخص و هزینه دادن برای جا باز کردن در اونه.در حالی که من میبینم اکثر افراد بیکار به دنبال کار و حقوق یا مفت هستن بدون اینکه برای رسیدن به این ثبات شغلی ذره ای تلاش کنن!

شراب اولی تر ...
پاسخ

پیام‌های این موضوع
وضعیت بیکاری - توسط kourosh_iran - 09-16-2014, 05:51 AM
وضعیت بیکاری - توسط iranbanoo - 09-16-2014, 09:33 AM
وضعیت بیکاری - توسط کافر_مقدس - 09-16-2014, 03:02 PM
وضعیت بیکاری - توسط kourosh_iran - 09-17-2014, 08:32 AM
وضعیت بیکاری - توسط kourosh_iran - 09-17-2014, 08:40 AM
وضعیت بیکاری - توسط iranbanoo - 09-17-2014, 09:10 AM
وضعیت بیکاری - توسط kourosh_iran - 09-17-2014, 10:14 AM
وضعیت بیکاری - توسط kourosh_iran - 09-17-2014, 10:25 AM